logo

Ето го гаджето на Милица Гладнишка! СНИМКА 18+

Ето го гаджето на Милица Гладнишка! СНИМКА 18+

След като дълго време не обелваше и дума за личния си живот и любовта, която я кара да сияе така, ето, че това лято вдъхнови Милица Гладнишка най-накрая да покаже любимия си.

Новото гадже на актрисата е македонският дизайнер Сърджан Кръстевски, а първата им обща публична снимка, която обиколи социалните мрежи, е от почивката им на родното Черноморие.

Милица дори смени статуса си във Фейсбук и вече е "обвързана" за жалост на многобройните й фенове, но пък за нейна радост.

"Сладури, весело да си изкарате", "Ееех, любов! Много сте сладки! Честито!", гласят част от коментарите на приятелите на Гладнишка в социалната мрежа.

Всъщност със Сърджан се познават отдавна покрай актьорската кариера на Милица. Именно с неговите тоалети бе облечена талантливата чаровница в музикалния си спектакъл "Титанично".

Преди това пък Гладнишка бе избрана и за лице на колекцията му. Сърджан е и създателят на всички костюми в Софийската опера от няколко години насам.

Според запознати искрата между двамата пламнала едва миналата година, малко след като актрисата се разделила с последния си партньор./show.blitz.bg

Коментирай