Ето как бившата на Криско призна за раздялата им... СНИМКА

Ето как бившата на Криско призна за раздялата им... СНИМКА

Красивата брюнетка Цвети, с която доскоро Криско делеше един покрив, почти призна за раздялата с него. Направи го в социалните мрежи, където така и така е доста активна в ролята си на инфлуенсър.

Бившата половинка на рап изпълнителя каза, че хич не е на кеф по отношение на отминаващата година, която е била доста трудна за нея - както изглежда заради раздялата с Криско.

Криско и жена му лъжат, че са заедно, защото... СНИМКА

"Не ми е ден, не ми е месец, не ми е година!", сподели красивата ексстюардеса, като така индиректно отново потвърди раздялата си с музиканта. Тя стана очевидна за всички на втория рожден ден на щерката Амая, когато родители й дори не направиха усилия да се снимат заедно.

Драма! Криско и Цвети не правят секс, а причината е смайваща... СНИМКИ

Въпреки че 2021 г. донесе на Цвети най-голямото щастие - да стане майка за втори път, тя явно няма да я запомни само с тази вълнуваща емоция, но и с редица други, които са далеч от позитивните чувства за нея. "Чак сега ми се включи коледното вълнение", написа брюнетката, която показва новите си дрехи./show.blitz.bg

Коментирай

Мима

Мима 21.12.2021 15:01

На снимката излиза, че тя е център на внимание, а не дъщеря и.

Мда, тя и за това се хвана с Криско

Мда, тя и за това се хвана с Криско 21.12.2021 15:10

Да е център на внимание.

Мила

Мила 21.12.2021 17:45

От несериозни хора не може да се очаква отговорно поведение.И десет деца да роди,няма да го трогне .Явно търси /или е намерил/ следващата.Търсещи натури са хората на ,,изкуството,, особено рапът и чалгата. Контрата е у наивните.

Кали

Кали 21.12.2021 20:35

Тия две деца имат нужда от доста пари, така че нищо чудно до няколко месеца да си е намерила някой щедър чичко спонсор.

Честния

Честния 22.12.2021 21:40

Как можа да вдигнеш крака на тоя шнорхел"криско".Красива и Глупава.Поне гледай следващия да не е футболист,бойче-Умен си избери.