Ето го новият мъж до Алекс Богданска СНИМКИ

Ето го новият мъж до Алекс Богданска СНИМКИ

След развода с Даниел Петканов Алекс Богданска отново е влюбена, но все още крие упорито мъжа, успял да плени сърцето й. В малка България обаче, нещата трудно остават за дълго скрити и покрити.

Наскоро моделката беше засечена с новото си гадже да пазарува в голям магазин, а компания им правеше синът й Габриел. Като истински кавалер новият мъж до моделката носеше пълната торба с покупки към колата, докато малкото момченце разопаковаше играчка по пътя, пише "Телеграф".

След развода с Богданска Петканов се прицели във властта и обяви изненадващо... ВИДЕО

Тримата се отправили към сив джип, последен модел, където натоварили всичко в багажника. Любопитна подробност е, че той бил вече препълнен от кашони, куфари и друг багаж. И по всичко изглежда, че или моделката е решила да заживее с новия си любим, или той да се пренесе в новия й апартамент.

Алекс Богданска бясна на Теди Велинова, заради нея я отрязали от...

А може и да им предстои екзотично пътуване някъде, където със сигурност ще бъдат непознати на обществеността, за разлика от тук. Иначе Богданска все още не е споделяла нищо с новия си любим, а знаем, че тя е особено активна в социалните мрежи, където буквално е свикнала отдавна да споделя всичко - и лично, и професионално.

Близки до красавицата пък издават, че името на новия й любим е Мартин и двамата са заедно от близо половин година. Отношенията им явно са сериозни, след като Александра вече го е запознала със сина си, който пък много го харесал. Мартин произхождал от заможно семейство, като отделно имал собствен бизнес./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай