logo

Ето го гаджето на Николаос Цитиридис СНИМКА

Ето го гаджето на Николаос Цитиридис СНИМКА

Николаос Цитиридис най-накрая показа публично новото си гадже на фестивала на изкуствата Арт Поток в Лозенец през изминалия уикенда.

Хубавицата се казва Ева, работи в рекламна агенция и не е известна в публичното пространство. Самият Цитиридис призна в своето шоу преди време, че от няколко месеца има приятелка, в която е влюбен, но не иска да издава никакви подробности за гаджето си, за да запази любовта им далеч от медиите.

Цитиридис се пусна гол от плажа и бесен обяви, че... СНИМКА

Момичето също държи да запази анонимността си. Затова в Лозенец двамата пристигнали заедно и излезли на вечеря с негови приятели, но тя така и не отишла на премиерата на неговата книга "За вафлите и хората", за да не стане обект на фоторепортерите, пише "Галерия". Присъстващите на феста описват момичето като изключително красиво и стройно, което по нищо не отстъпва на моделите. С Нико се запознали покрай общи приятели и той веднага си паднал по нея. След като се опознали, разбрали, че си допадат като характери и начин на мислене. В момента двамата са на почивка по Черноморието със свои приятели, но всеки ден ходят на усамотени плажове, за да избягат от папараците и да се радват на спокойствието и любовта си. 

Засега все още не живеят заедно, но той вече я е запознал с майка си и с приятелите си. Така й показал, че търси сериозна връзка, а не еднократно забавление. Цитиридис е фен на сериозните отношения, а с бившата му Моника дори стигат до годеж. В момента, в който подготвят сватбата си обаче, комикът осъзнава, че е твърде млад за такава важна стъпка. 

"Осъзнах, че да се оженя на 20 е най-голямата глупост, която мога да направя", признава той./show.blitz.bg

Коментирай

хамхам

хамхам 31.07.2020 11:53

аууууууу тъз изрезка от весник да я маАте че направоо я видях - гаджето

Гадост

Гадост 02.08.2020 8:30

Долна папаращина.

НЕЛИ

НЕЛИ 02.08.2020 10:07

ТОВА ГОБЛЕН ЛИ Е

Хохо

Хохо 02.08.2020 11:11

Това наистина е гоблен