logo

Цитиридис се пусна гол от плажа и бесен обяви, че... СНИМКА

Цитиридис се пусна гол от плажа и бесен обяви, че... СНИМКА

Тв водещият Николаос Цитиридис прояви чувство за хумор, но в същото време се разбра колко му неприятно, че кариерата му в телевизията не потръгна добре. 

Заместникът на Слави Трифонов се ожали в социалните мрежи,ч е никой не го знае и още повече, че го бъркат с Дългия. 

Лора Крумова прибира три бона заплата при Цитиридис, но недоволство от...

"Лято е и като един нормален човек, и аз реших да отида на плаж, въпреки тълпите от фенове. Исках да покажа колко съм земен, нищо че ме дават по телевизията. Но най-вече исках да си оправя разликата, защото бях изгорял на потник в автобус 76. Дегизирах се с бански с Люк Скайуокър. Какво? Всеки, който ме познава, знае, че обикновено нося такива с Дарт Вейдър. (Може би е време да поговоря за това с психоаналитика ми). Стъпих на плажа, забих тържествено чадъра и ...никой нищо. Позакашлях се, но единственият ефект, който предизвиках, беше, че две семейства избягаха, защото помислиха, че съм с коронавирус", пише на страницата си Цитиридис.

 И продължава: "Най-накрая две секси момичета дойдоха при мен и ме помолиха за снимка. Еми...снимах ги. 68 пъти, докато и двете си харесат снимка като за инстаграм. Без мен. После забелязах, че едно семейство ме гледа втренчено. Викам си - ето, разпознаха ме. Кимам им, а те продължават да ме гледат така.  Кой да знае, че имам ей такава дупка на банския? Най-хубавото, което ми се случи на плажа, беше едно момченце, което четеше моята книга за вафлите. Отидох при него и го попитах - "Знаеш ли кой съм аз?" Детето дори не се замисли: "Слави Трифонов." Честно казано, не знам какво толкова му харесвате на морето. Аз мисля да отида на планина. Сам".

Наш репортер засаече Цитиридис през последните няколко дни да плажува в Лозенец и на плаж "Силистар", който се смята за едно от най-красивите места на родното Черноморие./show.blitz.bg

Коментирай

фен

фен 30.07.2020 12:33

Завидно чувство за хумор ! Набедените за ,,звезди" могат само да се учат от него!

Дъртият Учиндолец

Дъртият Учиндолец 30.07.2020 20:03

Си намери майстора!

НОВА ТВ

НОВА ТВ 01.08.2020 0:36

ТОЯ Е ПЪЛЕН ТАШАК ЗА ОБЩЕСТВОТО

НОВА ТВ

НОВА ТВ 01.08.2020 0:36

ТОЯ Е ПЪЛЕН ТАШАК ЗА ОБЩЕСТВОТО