Ето го бебето на Джино Бианкалана, показаха го на тузарско парти СНИМКИ

Ето го бебето на Джино Бианкалана, показаха го на тузарско парти СНИМКИ

Джино Бианкалана стана татко наскоро и определи това като едно от най-големите постижения в живота си. Оказва се, че той не е чак толкова суеверен, колкото мнозина предположиха, защото вече спокойно показва наследника си. Това се случи по време на традиционната погача

Въпреки че самият Джино не е присъствал на ритуала, тъй като там трябва да бъдат само жени, той все пак се изкуши и показа кадри от тържеството на малката Данаила, която е била засипана с куп подаръци.

Джино пак го закъса със здравето, озова се в болница ВИДЕО

На семейното събитие иначе са присъствали само най-близките на двойката, а от снимките става ясно още, че партито е било решено изцяло в розово. 

Джино се ожени тайно, подхвана нови бизнес начинания

Припомняме, че новината, че Джино е станал татко, изненада мнозина в социалните мрежи. Първоначало риалити звездата от "ВИП Брадър" не съобщи подробности около раждането и името на малката си наследница, може би от суеверие, а може би и по молба на любимата си.

След погачата обаче, нямаше как да издържи и да не покаже какво съкровище си има вече.

Хванаха Джино Бианкалана в изневяра, бременната му жена го гони СНИМКА

Откакто е станал баща, Джино все намира как да поглези нежната си половинка, издават близки до него. Той често правел различни материални подаръци, а и не само - подготвял всякакъв род изненади, които след това редовно споделя в Инстаграм профила си./show.blitz.bg

Коментирай

циганейро

циганейро 16.03.2023 13:47

По случай питата е крайно време за първата татуировка.

ФОНЧО

ФОНЧО 16.03.2023 15:42

Рома TV!!!

Капитана

Капитана 16.03.2023 21:34

Георги Ташев от Сливен, поради что се срамиш от името си, ромале?

край

край 16.03.2023 21:54

Абе Гешев, тоя с какво си изкарва парите бе.