Енджи Касабие научи, че е бременна! Малко след това погреба любим човек

Енджи Касабие научи, че е бременна! Малко след това погреба любим човек

Диетоложката Енджи Касабие се скри от публичното пространство, но причината не е, че не иска повече да бъде под светлините на прожекторите. Оказа се, че ливанската красавица е заченала и от суеверие крие щастливото събитие.

Енджи и съпругът й Рабах ел Зейн загубиха близнаци преди години. Красавицата направи спонтанен аборт в шестия месец. Това е огромна трагедия за влюбената двойка, които оттогава многократно се опитват да създадат наследник, но все удрят на камък. Говори се, че Касабие е прибегнала дори на инвитро процедури, които също не били сполучливи.

Сега плодът е факт, но не става ясно по естествен или изкуствен начин е забременяла. Диетоложката е вече в напреднала бременност, но умишлено го пази в тайна. Този път е решила да се не показва никъде, нито да публикува снимки, за да не става обект на уроки. Предният път сивтълпила, че заради завистливи очи загубила близнаците. 

Заради бремеността Енджи отказва да участва и в последния сезон на "ВИП Брадър", който спечели Лош МС. Малко преди да подпише официалния договор за участие в риалити формата тя научила, че чака бебе и бързо се споминала с идеята да трупа пак слава в най-коментираната къща.

Наред с дългоочакваното събитие при Енджи отново се появила голяма трагедия. Преди броени дни загубила баба си, която навремето е била Мис Турция. Красивата ливанка трудно преживява загубата, но се стреми да не изпада в крайни състояние, защото е вредно за деликатното й състояние./ show.blitz.bg

Коментирай

Гиги

Гиги 22.01.2019 20:48

Как пък го измислихте Лош? Той е Уош, нещо английският ви куца май ... W се транслитерира с "у", а не с "л" !

ба66

ба66 23.01.2019 14:42

Чести главоболия, запек или диария Болки в мускулите и ставите Нервност, безсъние и нарушения на апетита Тъмни кръгове и торбички под очите ? Пълна детоксикация на организма с Detoxic https://bit.ly/2T4la0e

Сотир

Сотир 24.01.2019 11:08

Е, па убава и разтракана е това Енджи! Евалата!