Енчев се разплака в ефир, поиска прошка от Румънеца! ВИДЕО

Енчев се разплака в ефир, поиска прошка от Румънеца! ВИДЕО

Помните ли Румънеца и Енчев? Емблематичният дует от близкото минало, който забавляваше тийнейджърите с щури хитове. Е, от тогава досега много вода е изтекло, както се казва, а отношенията помежду им даже не можеха да се нарекат приятелски доскоро.

След като двамата се разделиха професионално, го направиха и изобщо, защото спряха да си говорят, да се виждат, дори да се интересуват един от друг. И това цели пет години, както става ясно от самите тях в скорошно интервю по bTV.

Помните ли Румънеца и Енчев? Няма да ги познаете днес... СНИМКИ

Пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова Румънеца и Енчев направиха нещо, което дълго ще се помни от феновете им. Двамата буквално се помириха в ефир, след което обявиха, че отново се събират на музикалната сцена. Но пред камерите миналото ги застигна и го удариха на чувства, съвсем спонтанно. Нещо повече - Енчев дори се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му прости. Стана ясно, че тъкмо той е бил причината за жестокото смразяване между двамата и то е било свързано с пари.

"Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам", призна Енчев. Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да допускат повече. Дано!/show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 01.02.2023 10:35

Огладняха пичовете, и ще се мъчат да претоплят манджата. Мина им времето.

Искрено

Искрено 01.02.2023 11:46

Браво, когато има грешка трябва да има и прошка. Още веднъж Браво .

Чиченицъ

Чиченицъ 01.02.2023 15:35

На снимките горе Енчев не изглежда нито да е гладен нито па да е гладувал.

До бате Митко

До бате Митко 01.02.2023 22:58

Бате Митко ще ги окъпеш ли в жакузито ? Може и да ги подмиеш с газирана вода

Дънди куркудила

Дънди куркудила 02.02.2023 11:15

Мамин лигльо пък какъв водещ е??????? Нещо пърхащо, с придихание, недоразумение.... Най му тича да играе на "Бели пеперудки, де отлетяхте?" с един лордес ватман.... Аман бе!!!!

БОЯН ВАРНА

БОЯН ВАРНА 03.02.2023 0:34

На Енчев ,поебахжената Цвети палавото рускитнче На нея и е през оная работа за него още 2002г докато бяха гаджета я мандръсахме във Варна ,още го прави И Енчев го знае стига глупости де

Хвани единият

Хвани единият 03.02.2023 2:33

удари вторият, че да изхвърчи тъпият Кадиев от студиото!

Мария

Мария 03.02.2023 12:57

за жалост алчен толбухински селянин...добре че е имал доблестта и наистина нещо да се е променило