Емо Чолаков тръгна на психолог след смъртта на жена си

Емо Чолаков тръгна на психолог след смъртта на жена си

Въпреки че го виждаме в добре познатото добро настроение в ролята му на водещ в новото шоу на Нова тв "Един за друг", в душата на Емо Чолаков съвсем не е усмихнато, а причината е ужасяваща.

В края на януари той загуби съпругата си Красимира, която бе само на 39 години и остана сам с двете им деца - 3-годишната Дара и 14-годишната Ема. Месец след това трябваше да излезе в ефир, за да води предаване, при това любовно. В крайна сметка, когато не е пред камерата, Чолаков е направо неузнаваем заради депресията.

Емо Чолаков със страшни капани при дебюта си в Нова тв ВИДЕО

Любовните истории на 10-те двойки постоянно го връщали назад към миналото му. Докато разказвали забавни случки от запознанството си и съвместното си съжителство, Чолаков се потапял в спомени за своята първа среща с Красимира и общото им минало, пише "Уикенд".

Топ синоптикът Емо Чолаков с бомбастични признания!

Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Красимира направила първата крачка, тъй като Емо бил доста срамежлив и смятал, че никак не му върви с жените. Двамата се оказали доста различни по характер, но идеално се допълвали.

На третата година от връзката им се разделили за около година, преди да се роди по-голямата им щерка Ема. Емо смятал, че семейната им идилия ще се разруши, ако сключат брак и дори след появата на втората им дъщеря Дара, той не предложил на Красимира да узаконят отношенията си.

През май миналата година любимецът на зрителите изненадващо напусна bTV и започна работа като метеоролог на летище "София". Тогава мнозина го упрекнаха, че едва ли не е зарязал тв кариерата си заради по-голяма заплата. Причината за професионалната рокада обаче, била лечението на онкологичното заболяване на жена му, което изисквало цялото внимание на семейството, а и доста повече пари. Освен това на плещите му лежал и ипотечен кредит.

Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофа

Затова Емо предпочел да си намери друга, по-доходна работа. "Терапията се оказа много скъпа и Емо едва смогваше. На летището си уреди значително по-висока заплата и започна там", разказват колегите му.

Наскоро по съвет на приятели, Емо започнал да посещава популярна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания се опитвала да му помогне да пребори мрачните мисли.  

"Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си", споделя Чолаков за предаването, което води.

Изненада! Ето къде се връща на екран Емо Чолаков! СНИМКА

В любовното шоу десетина двойки ще живеят заедно в къща, в покрайнитите на София. Те ще тестват любовта си, а зрителите ще наблюдават колко добре се познават те и как се променят отношенията им. Всяка двойка ще се опита да докаже, че е по-добра от останалите. На финала само една от тях ще спечели  награда между 50 и 100 000 лв./show.blitz.bg

 

Коментирай