Топ синоптикът Емо Чолаков с бомбастични признания!

Топ синоптикът Емо Чолаков с бомбастични признания!

Колоритният синоптик Емо Чолаков предизвиква все повече вниманието, след като напусна с гръм и трясък bTV след 13 години работа, а вече е в конкурентната Нова тв, в която ще води нов риалити формата

Когато напусна миналата пролет медията, Чолаков отказа да коментира причините, а впоследствие се оказа, че напрежението е било жестоко, а смените - изтощителни, пише "Галерия".

Изненада! Ето къде се връща на екран Емо Чолаков! СНИМКА

Към днешна дата положението при култовия синоптик е повече от обещаващо - след като стана част от екипа на Нова тв, той ще бъде водещ на най-новото риалити предаване "Един за друг". Това е световен формат, който се реализира в България за първи път.

Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофа

В рамките на шоуто 10 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими. На финала двойката победител може да спечели от 50 000 до 100 000 лева.

Дебютът на Емо Чолаков в Нова като водещ ще е на 22 февруари. Всъщност да се изяви като водещ на собствено предаване било отколешна мечта на синоптика, която така и не сбъднал в bTV.

"Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно, както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно. Нямам търпение", споделя Чолаков, като ясно показва, че се е чувствал недооценен на старото си работно място. 

В коридорите на bTV пък, все по-усилено се говори, че не само липсата на развитие и повишение на заплатата са причина за напускането на Чолаков, а най-вече недоволството на колоритния синоптик към тенденцията прогнозата за времето да се окупира от дългокраки красавици без нужното образование.

Противно на клюките, че си падал по Натали Трифонова, Чолаков всъщност се дразнел, че блондинката е най-харесвана от шефовете заради визията си. 

Натали Трифонова събра погледите в Боровец СНИМКИ

"Не съм  красавица с богат любовник, която се изявява на екран и чете прогнозата между другото, за да си гали суетата", коментирал Чолаков. Публична тайна е, че заради Натали телевизията се раздели и с най-дългогодишния си и опитен метеоролог Христина Балинска, която също си тръгна през 2019-та след 18 години в медията, а към момента е в БНТ./show.blitz.bg 

Коментирай

Калин

Калин 30.01.2020 10:24

Тук само заглавията са "бомбастични" и "взривяващи" и т.н. Но когато отвориш текста се оказва, че няма нищо бомбастично - изсмукани от пръстите сюжети.

лили

лили 31.01.2020 18:46

Емо беше обичан от хората....

нямам думи!!

нямам думи!! 01.02.2020 0:27

Малоумници! Когато сте пуснали тази статия, човекът предишния ден е погребал жена си!!