Джорджано се съблича за 18 лв., ето къде... СНИМКА

Джорджано се съблича за 18 лв., ето къде... СНИМКА

Изпълнителят от Стара Загора Мирослав Стоянов, по-известен като Джорджано, си направи профил в световната онлайн платформа за възрастни със съдържания 18+ Only Fans.

Певецът на хитовата песен "Отиваме на купон" предлага на своите почитатели голо съдържание срещу месечен абонамент от 10 долара, или 18 лв.

Джорджано стана жиголо, пусна скандална ОБЯВА

"Удоволствие и още нещо...", пише в профила на заралията в социалната мрежа, показва проверка на "Телеграф". Самият Джорджано разкри за новото си начинание с пост в личната си страница във Фейсбук, в която публикува линк към профила му.

"Да има усмивки", пише под публикацията певецът. Само за час тя бе споделена от стотици негови фенове, които най-вероятно биха отделили сумата, за да се забавляват със своя любимец. Мистослав е активен почти през цялото време в Only Fans, но засега не се знае докъде ще стигне с голотата.

Къци Вапцаров изби рибата с Джорджано, а той се... ВИДЕО

Наричаната БГ Барби блондинка Андреа Иванова, която нашумя с множеството си операции на устата, също е сред хората с профили в секс сайта. Срещу сумата от 35 долара или 65лв., русокосата силиконка радва последователите си и вече има 1164 публикации и почти толкова качени вида.

Сред хитовите българки в Only Fans е и певицата Анн-Джи, чиито месечен абонамент е 25 долара или 45 лв. Тя предлага и тримесечен абонамент с 15% отстъпка, 6-месечен с 40% отстъпка и 12-месечен с 45% отстъпка./show.blitz.bg

Коментирай

Гого Пича

Гого Пича 09.05.2022 10:52

Мили Боже! Певец трябва да е в кавички...

абе,

абе, 09.05.2022 12:48

Болни твари....