Джино Бианкалана го закъса сериозно, наложи му се да...

https://show.blitz.bg/vip/dzino-biankalana-go-zaksa-seriozno-nalozi-mu-se-da Show.blitz.bg
Джино Бианкалана го закъса сериозно, наложи му се да...

На Джино Бианкалана не му върви в бизнеса у нас. Преди 4 години двукратният шампион във „ВИП Брадър” отвори заведение в столичния квартал „Манастирски ливади”. Младият татко много искаше да превърне ресторанта в актуално и посещавано заведение, като не се притесняваше дори лично той да сервира на гостите.

Гостилницата първо започна да работи само през деня, когато имаше клиенти за обяд, а вечер затваряше, защото стоеше празна. От няколко месеца заведението е хлопнало кепенци и няма изгледи да отвори.

Ресторантът бе тип „пъб“, в американски стил, а интериорът бе дизайнерски. След откриването му Джино сподели, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата лично одобрил ястията в „Чикаго”, както се казваше заведението. Според думите му, той инвестирал над 200 000 лева в ресторанта.

„Никой не идва, вътре вече има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори друг в „Драгалевци”, които се опитва да разработи, но не е лесно. Джино наистина се старае, но все още няма много клиентела” – коментираха запознати пред „Уикенд”.

Тази пролет риалити героят, който два пъти спечели  „ВИП Брадър" през 2015 и 2017 година, стана хотелиер и ресторантьор. Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но определено му харесва.

„Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но съм убеден, че ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни личности и никога не си сам в тази работа“, сподели той.

„Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е голям и градината е голяма. Наблягаме на хубава храна, доста различен е“ – заяви риалити звездата, който съчетава работата с грижите за малката Данаила, която се роди в началото на тази година.

Припомняме, че Бианкалана и съпругата му Кристиана Канева бяха разделени и имаха проблеми в брака си, но се събраха и сега отново са щастливи заедно./show.blitz.bg

 

Горещи

Коментирай
8 Коментара
Бай Ху
преди 1 година

Бах го у мангала кирлиф.

Откажи
Войната
преди 1 година

на хоризонта

Откажи
србин
преди 1 година

От къде го измисли това име бе мангал кирлив....и в тъмно ще разбере човек че си мангуст ..по миризмата на пор

Откажи
Тити без пипи
преди 1 година

Гиню Мангала като поживее в Чикаго и става Джино Бианкалана.

Откажи
драгомира
преди 1 година

да се хване да прави палачинки в центъра по ще му отива

Откажи
ГруЙО
преди 1 година

Тоя ме кефи....

Откажи
ГруЙО
преди 1 година

ТЕя с двойните победи...хаир виДЕа...

Откажи
ха ха Хо
преди 1 година

На този с фалшивото име" Джино Бианкалана" като не му върви в бизнеса у нас,свят широк.Да се пробва в чужбина.След като два пъти Тупарев и Тушев му дадоха едни пари за участието му в долнопробно шоу той си въобрази, че е нЕкаква ''звезда'' и всичко трябва наготово да му се дава.Да,ама не!

Откажи