Джулиана Гани взриви фолк средите (ВИДЕО)

Джулиана Гани взриви фолк средите (ВИДЕО)

Джулиана Гани обра овациите на фолк феновете, след като пусна първото си парче. Тя многократно е споделяла, че е получавала покани от известни музикални продуценти да стане певица. До този момент все отказвала, но сега виждаме, че се е решила да пробие и в тази сфера. 

Красивата пловдивчанка пусна дует с гръцкия изпълнител Агатангелос. Парчето се казва "Крстя се да не ме оставиш", а видеото не е по-малко ефектно. Там силиконката го играе съпруга на гръцкия сексимвол. За едно денонощие парчето се превърна в тотален хит, а коментарите са повече от положителни. 

Почитателите на лекия жанр са впечатлени от певческия талант на Гани и се надяват, че това е само началото на нейната музикална кариера. Малко хора знаят, че блондинката има завършено музикално образование и свири отлично на пиано. За рождения си ден получи и такъв подарък от приятеля си Илиян Найденов.

Тепърва Джулиана ще показва какво може в тази сфера. Вечно усмихнатата силиконка непрекъснато си намира нови начинания и изглежда във всичко й върви. Неотдавна с гаджето си пуснаха своя собствена линия здравословни продукти, държат процент от известен наргиле бар, наскоро Джулиана се захвана и със собствена марка дрехи, а междудругото не спират да ги търсят за реклама./show.blitz.bg

 

Коментирай