Джизъса с поредно фиаско! Никой не иска да купи баровския му имот!

Джизъса с поредно фиаско! Никой не иска да купи баровския му имот!

Благой Георгиев претърпява пълно фиаско със сделката за милиони, с която искаше да закрепи нестабилното си от доста време финансово положение. Засега с пълен неуспех! Джизъса упорито не може да намери купувач на луксозния си дом в софийския кв. „Горна Баня”, оценен на 1,4 млн. лева.

Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450 кв.м. за продажба, но и до днес желаещи няма, пише "Хотнюз". От информацията става ясно, че няма нито един желаещ дори да разгледа палата на екс футболиста, камо ли пък да го купи.

Бившият участник от „ВИП Брадър” иска "скромните" 1.4 млн. лв. за луксозния дом, което прави по 3 хиляди лева на квадрат. В нея обаче влизат и дизайнерските мебели по последна мода, с които Георигиев е обзавел къщата..

Потрес! Благой изложи страшно Златка заради пари!

Екс футболният национал пусна къщата за продажба още в началото на октомври миналата година, но желаещи да се бръкнат с над милион лева липсват и до днес.

Златка ражда в Дубай! Благо дава 8 бона за секцио!

Според експерти към имота на Джизъса засега няма никакъв интерес не само заради високата му цена, но и заради бурното минало, което със сигурност е имал екс футболистът в спалнята на луксозния палат. Повечето купувачи са семейни мъже, чийто съпруги отказвали категорично да спят в леглото, където Георгиев е палувал всеки ден с различни жени.

Гелосаният ритнитопковец поверил продажбата на опитни брокери, които направили добри снимки и представили палата във възможно най-добрата светлина. Изтъкнали, че домът се намира в екологично чист район, разполага със сауна, джакузи, два дрешника, две тераси и още куп екстри, но дори и тези уловки не съблазняват потенциалните купувачи с излишни 1,4 милиона лева.

Ето как Джизъса отпразнува рождения си ден! (СНИМКИ)

Припомняме, че набожният спортист с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с бившата си вече половинка Христина Витанова. Но след множеството му изневери гимнастичката го изгони от живота си. Благой ѝ остави баровския дом, където красавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид.

След като се разведе и с втората си съпруга - Есмер Омерова, и рускинята му взе всички пари, Благо се принуди да изгони бившата и децата си от дома, за да го обяви за продан.

С този почти милион и половина, който се надява да вземе от жилището, Джизъса се надява да закрепи лошото си финансово състояние и да си купи свой апартамент за по-скромни пари, защото в момента живее под наем в квартал "Бояна" заедно с годеницата си Златка Райкова./show.blitz.bg


 

Коментирай

Гражданина Пешо

Гражданина Пешо 04.06.2019 12:35

Нема страшно - и той и неговата сегашна имат дупки за челастрене, а и много обичат да ходят в Дубай! Отварят задните порти и якоооо..............................кинти! Да им е честита новата професия!

минчо сливата

минчо сливата 05.06.2019 18:27

чакам отдавна да дойде този момент а безпаричието ще го застигне шо бързо отколкотл очаквах.чакам и валери той е следващия смешко.да и. честито безпаричието

пепа

пепа 05.06.2019 18:36

Този Жизъс изглежда като изстискан парцал, а изстисквачката до него е “стотна употреба”

пари

пари 05.06.2019 18:51

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

fotini24

fotini24 05.06.2019 23:52

Нали има бизнес в Русия?Нали е бизнесмен,приятел с другата луда -МЕГЗ..

Анонимен

Анонимен 06.06.2019 0:01

Еее така е от два стола винаги се сяда на земята

Цецо Цветанов

Цецо Цветанов 06.06.2019 1:48

Купувам го , ама за 500 лв / 2 квм

Georgi

Georgi 06.06.2019 9:27

Истината е , че самият благо продаваше имота за доста по- ниска цена от милион и половина! Нрокеритв умножават по 2,5-3 пъти ! За 300000 евро в кеш или съвсем малко още... е ваш.., ако говорите с него самия!