Ето как Благо Джизъса отпразнува рождения си ден (Снимки)

Ето как Благо Джизъса отпразнува рождения си ден (Снимки)

Благой Георгиев отпразнува незабравим рожден ден. Татуираният футболист покани най-близките си приятели в един от елитните попфолк клубове в Студентски град.

Благо се бе барнал в скъп и елегантен син костюм, а половинката му Златка Райкова в черна рокля. Двамата не се отделиха един от друг и показаха, че покрай участието си в „Биг Брадър“ отношенията им са станали още по-сериозни.

От клуба се бяха постарали Благо да се чувства като Крал. Още с влизането си футболната звезда бе сюрпризиран с огрома бутилка шампанско, а на етикета неговият лик. Цяла вечер валяха поздрави за рожденика, на трите огромни плазми се въртяха негови снимки, а кулминацията дойде с поднасянето на тортата. Тя бе със снимка на влюбените и видимо се зарадваха на изненадата. 

Златка пък не пропусна своя шанс да поздрави любимия си мъж с „Феноменален“ на Галена. Оказа се, че това е химна на тяхната любов и избухнаха мощно. По-рано през деня красивата блондинка отправи емоционално пожелание към любимия си в личната си страница във "Фейсбук". Там тя написа: "Честит рожден ден, живот мой, любов моя, всичко мое! Искам само да си жив и здрав, щастлив с мен ,за да сбъднем всичките си мечти заедно. С тебе живея втори живот Ти си повече дори от това, което съм мечтаела. Винаги ще съм до теб и ще те обичам безрезервно. Благодаря ти, че те има и си моята по-добра половина".

Партито продължи до ранни зори с много смях, танци и любимото на Благо наргиле, което не пусна от ръката си.

  

 

 

 

Коментирай

Пацо

Пацо 23.12.2018 13:41

Къде е генерал БОЖИГОЛ ?

Сотир

Сотир 23.12.2018 17:10

В момента и двата Благо и Златка си губят времето в празно-действие и пилеене спастреното от Благо! А и двамата са вървежни секс майстори и тази връзка не увеличава капиталите им, а напротив топи този на Благо! Абдал!

Недоумяващ

Недоумяващ 23.12.2018 21:15

Какво е това внимание към тези двамата ?!?! Кой го интересува какво правят освен че се излагат.

Боздуганова

Боздуганова 01.01.2019 2:47

След като добре си плаща Благо "ануса" ще има изненади. Ако си е платил и за ибрикчия ще му прочисти стафидите отзад за да не се драпе по ануса.

футболни фенове

футболни фенове 01.01.2019 2:56

След като Благой ануса вече не е футболист, сигурно печели пари с русалките на околовръстното. Хем му чешат ануса да не го сърби, дори и пари изкарва с него. Вече гъзобръка му е основна професия и изглежда че е доходна.

Валя урагана

Валя урагана 01.01.2019 3:04

Тези двамата джендъри добре си плащат да им правят реклама, от как са обърнали резбата. Трябва да се вземат магаре за домашен любимец, за да им изпълнява сексуалните фантазии. Тогава на Благой ще му изчезнат сърбежите по ануса.

Пенка дълбоката

Пенка дълбоката 01.01.2019 3:12

Ако Благой си татуира един вибратор до ануса, ще му изчезнат сърбежите и няма да си бърка там с пръст и след това да го мирише. Сигурно като го мирише иска да познае от какво е конфитюра за да си мажат филийки с половинката му.

Курвелия

Курвелия 01.01.2019 3:21

Ако на Благой прекъсне Гей бизнесът и остане без пари, дали русокосата лисица ще го обича така лудо или ще забрави за него.