Джино Бианкалана изуми три жени с това, което направи на пътя СНИМКИ

Джино Бианкалана изуми три жени с това, което направи на пътя СНИМКИ

Джино Бианкалана изненада много приятно почитателите си с това, което си призна, че е направил наскоро на пътя към абсолютно непознати хора.

Става дума за три жени, които закъсали на пътя, след като спукали гума на колата. Докато се чудели какво да правят и как да я сменят, се появил Джино и решил бързо проблема.

Джино избяга от България, върна се в Америка и... 

И не само това - проявил се като истински кавалер! След като сменил спуканата гума, почерпил дамите в заведението си, за да си оправят настроението.

Инцидентът със спуканата гума се случва пред столична болница, близо до заведението, което риалити звездата отвори преди 2 години. Трите жени били на свиждане на свой близък в медицинското заведение, а на излизане забелязали, че гумата на колата им е спаднала и не могат да тръгнат.

Джино Бианкалана купи кола на гаджето си СНИМКА

"Аз ще я оправя!", веднага им се притекъл на помощ Бианкалана и докато работел по разрешаване на проблема, казал на трите дами да отидат до заведението му и да си поръчат нещо, докато го чакат.

Джино получи уникална романтична изненада от... СНИМКА

След като сменил гумата, Джино се приъсединил към жените и се държал много мило с тях. С него била и половинката му – Кристина. "Много хубаво и приятно момиче! Накрая дойде и майка му. Донесе ни домашен кекс, за да ни почерпи", разказаха още очарованите жени. Когато решили да си тръгват, поискали сметката от сервитьора, който ги обслужил в заведението, но Джино и семейството му не им позволили да я платят, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай