logo

Две топ красавици показаха стегнати дупари (СНИМКИ)

Две топ красавици показаха стегнати дупари (СНИМКИ)

Две от най-обсъжданите дами в страната за пореден път дадоха повод за одумки с новите си фотоси в социалните мрежи. Маги Желязкова, която наскоро смени фамилията с тази на съпруга си и държи да бъде наричана Сидерова, и Гери Дончева стоплиха сърцата на силния пол с горещи и провокативни кадри.

Маги се щракна пред огледалото облечена по боди. Къдравата миска искаше да покаже в каква перфектна форма се намира, а за тази цел облеклото й трябва да е оскъдно. И успя да прикове мъжките погледи, най-вече съм стегнаото си дупе. Интересното в случая е, че сред коментарите преобладават тези от жени.

Гери Дончева пък се щракна с бански по време на почивката си на остров Мавриций. Макар банският й костюм да е цял и да закрива голяма част от прелестите й, то също толкова добре и очертава стегнатите й задни части и на преден план изплува бедъра й. 

Не става ясно с кого е на екзотична почивка красивата водеща, но най-вероятно е с дългогодишния си приятел, за който проговори наскоро. Или пък клюките, че се е арзделила с гаджето си ще се окажат верни и е заминала толкова далеч в опит да намери принца на бял кон, който ще я заведе до олтара и на който ще му роди дете. /show.blitz.bg

Коментирай

Баба

Баба 13.03.2019 16:49

Ама как може да пишете за Маги / бивша Желязкова/, че е топ красавица??? Абе, вие акъл имате ли, бе, чувство и усет за красота? Как може такова грозило да го наричате топ красавица??? Оставете я да се мисли тази Сидерова ли беше? че е супер.. Дрън, дрън, ярина!

Петърчо

Петърчо 14.03.2019 13:56

Страшничка си е Мегито! Веднъж я срешнах в "Пирогов" без грим и получих паник атака. И тая идиотска мания жените да блъскат във фитнеса и да заприличат на юнуши от нац .отбор по вдигане на тежести?! Кой им е казал, че това е красиво и че мъжете харесват това?!

от селу сми

от селу сми 15.03.2019 1:26

магиту е сварзващото звено между човек и мамун :) нии сми ут селу маг ни са зьасягаи толкува мозим