Дъщерята на Ванко 1 отпразнува 21 в Гърция с Джизъса и показа.. СНИМКИ 18+

Дъщерята на Ванко 1 отпразнува 21 в Гърция с Джизъса и показа.. СНИМКИ 18+

Дъщерята на Ванко 1 - Ивана, стана на 21 години и по този повод вдигна сериозен купон в Гърция, където е на почивка в момента. Плътно до нея обаче, за изненада или не на мнозина, е ексфутболистът Благой Георгиев.

Потвърждения за всичко това могат да се открият и в профила на Ивана, и в този на Джизъса, макар двамата така и да не се пуснаха заедно. Вместо това брюнетката качи снимка от басейн на остров Тасос, украсен специално за личния й празник, в който не крие колко е щастлива.

Ванко 1 постави ултиматум на новия си зет Джимъса! Предупреди го, че...

Но не показа Джизъка. Той обаче, няколко часа преди това също показа фотос в профила си, което обяснява всичко. На всичкото отгоре негова фенка му написа отдолу: "Празнувате 21-ви рожден ден, май??? мяуу".

Засега Джизъса и Ивана не са се осмелили да се пуснат в общ кадър в публичното пространство, или може би чакат да дойде точния момент. А дали таткото на красавицата - Ванко 1 е съгласен с тази връзка, тепърва ще става ясно, особено пък след като неотдавна го заплаши да не припарва до дъщеря му.

Ванко 1 заплаши Джизъса: Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите, които направи в моята клиника!

И докато чака ситуацията да се подреди в негова полза, преди месец и нещо Джизъса заяви в тв интервю, че е много влюбен в красавицата, след като преди броени седмици се разведе официално с втората си жена Поли./show.blitz.bg