Димо Алексиев и Сузанита се събраха и...

Димо Алексиев и Сузанита се събраха и...

Актьорът Димо Алексиев снима тийн дивата Сузанита. Лолитката ще участва в новия филм на актьора „Дани. Легенда. Бог”, където участие взима още и Емил Каменов—Къртицата.

Алексиев влиза в ролята на бос от подземния свят, който се радва на бляскав живот, красива съпруга, в лицето на Илияна Лазарова и на як бодигард, в чиято роля влиза Емил Каменов, по-известен като Емо Къртицата, от едноименното риалити.

Сюжетът на лентата е дело на режисьора Явор Петков, а Алексиев е в главната роля. „Правим филм за мен. Сядай и дишай спокойно”, казва героят на Димо Алексиев, в трейлъра на лентата, пише "Телеграф". Във филма актьорът многократно демонстрира перфектна физическа форма, а и често говори на английски и български. Не става ясно каква ще е ролята на Сузанита в лентата. Единственото, което се знае, е, че тийн дивата се надява филмът да бъде трамплин за кариерата й.

16-годишната тийнейджърка е невероятно амбициозна и очевидно музикалния небосклон не е достатъчен за нея. Според информация във филмовата енциклопедия IMDB името на героинята й е Мария-Магдалена — Джена.

А в лентата участват и двама британски актьори—Джеймс Бабсън и Нейт Никълс, тъй като филмът има и английско участие. 

Коментирай

Keith

Keith 24.01.2020 14:25

Жалко за чуджите актьори, които участват в проекта ви! Особено третият чужденец е на много високо ниво, че тази Сузанита лош пиар ще ви изиграе, ама сте супер плиткоумни за да го разберете! Язък за вложените ви пари, че и бащите си изложихте, те бяха велики!