Диляна Попова запали голям пожар в мрежата с тези СНИМКИ 18+

Диляна Попова запали голям пожар в мрежата с тези СНИМКИ 18+

Навън е вече зима и чакаме първия сняг, но Диляна Попова запали истински пожар в социалните мрежи с поредната си гола фотосесия, която няма как да остави равнодушен никого.

Изкусителната моделка захвърли дрехи и задръжки и накара всички да изгубят и ума, и дума. 42-годишната брюнетка бързо сложи в малкия си джоб по-младите си колежки, както и редица силиконки с това, което показа. Още повече, че при Диляна всичко е натурално, без силикон и без нищо излишно, както може и сами да се убедите.

Ето ги Диляна Попова с новото й гадже ПАПАРАШКА СНИМКА

"В последните 10-15 години, особено при младите има едно залитане по пластичните операции и по перфектните форми, въпреки че жените още от едно време са правили жертви в името на красотата, например са се стягали в корсети почти до задушаване, но в един момент това доби по-извратени форми и визия. Днес си правят много по-грамадни дупета от естествените, а устните заемат една трета от лицето... Огромна част от момичетата вече изглеждат по един и същи начин, което е ужасно и започна да се превръща в нов вид заболяване.

Диляна Попова показа изненадващ нов член на семейството СНИМКА

Не може да имаш такава огромна уста, с която почти да не можеш да говориш, а да се смяташ за изключително красива, или гърдите ти да са толкова огромни и да си мислиш, че са супер! По принцип не съм против пластичните интервенции и сигурно ще си направя след години, ако ми се наложи, но съм за това - всичко да е естетически издържано и да изглежда максимално естествено", споделяла е Попова за корекциите и естествената красота./show.blitz.bg