Диана Димитрова от "Откраднат живот" роди и си загуби гласа... СНИМКИ

Диана Димитрова от "Откраднат живот" роди и си загуби гласа... СНИМКИ

Актрисата Диана Димитрова не е раждала още в живота, но със сигурност ще запомни начина, по който роди във финалния сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот".

Екранната д-р Зорница Огнянова посрещна с огромен трепет най-малкия си колега - бебенцето Марти (Тони, както се казва в сериала, б.а.), което е само на 27-дневна възраст.

Няма да повярвате как изглежда вече Диана Димитрова от "Откраднат живот" СНИМКА

И въпреки че раждането е само на екран, Диана Димитрова признава, че е било доста трудно точно тази сцена от заснемането на епизода. И всъщност тя не се случва от раз, а се налагат повторения, което докарало на актрисата непредвидени допълнителни последствия. На другия ден тя нямала глас заради продължителното напъване и викане пред камера.

Звезда от "Откраднат живот" преживя нещо ужасно! Вече е отчаяна и...

"От снощи имаме нов колега. С Марти (Тони) си партнирахме, когато беше едва на 27 дни и разтопи сърцата на всички ни.  А моето директно го открадна! Въпреки всички положителни емоции от срещата ни се надявам, никога повече да не ми се налага да раждам пред камера!!!  Актьорската работа ( нема такова животно) за да си максимално достоверен е някакъв вид мазохизъм и наистина имах чувството, че снимаме цяла вечност.

Обрат! Д-р Огнянова от "Откраднат живот" с тежка любовна раздяла в живота СНИМКИ

Благодарение на Емо Марков и на екипа след три астрономически часа родихме заедно! Няколко дни без глас, много чай и мед и така останаха само спомените от този момент. А Тони-Бонбони ще ни радва до финала на "Откраднат живот", пише във фейсбук профила си Диана Димитрова./show.blitz.bg

 

От снощи имаме нов колега. С Марти (Тони) си партнирахме, когато беше едва на 27 дни и разтопи сърцата на всички ни....

Публикувахте от Diana Dimitrova в Сряда, 12 май 2021 г.

Коментирай