Звезда от "Откраднат живот" преживя нещо ужасно! Вече е отчаяна и...

Звезда от "Откраднат живот" преживя нещо ужасно! Вече е отчаяна и...

Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от "Откраднат живот"  преживява нещо ужасно в живота си. На нея все не й върви в любовта и наскоро е преживяла поредно разочарование от мъж. 

Преди известно време в свое тв интервю се похвали, че е щастлива и смята, че е намерила половинката си в живота. Няколко месеца по-късно нещата придобиват съвсем различен, по-тъмен, нюанс в любовта и тя отново е сама. 

 "Не ми върви в любовта", сподели сега тя. Истината е такава, че вече бившият ѝ приятел заминал за чужбина и двамата решили, че връзката от разстояние не е за тях - тя щяла да погълне чувствата на всеки от тях и е по-добре да продължат по пътя си. "Разделихме се с последния ми приятел, но се радвам, че запазихме отношенията си. Искам да ми се случи всичко в любовта, но явно не е дошъл момента. Когато трябва ще се случи“, категорична е актрисата. 

В професионален план нещата при Диана не са също розови. Макар кариерата й на актриса да се развива стремглаво нагоре, тя не се чувства щастлива и удовлетворена. 

Тя предпочита да бъде художник и в свободното си време рисува. Занимава се с актьорство, за да може да се издържа. "Когато застана пред бялото платно винаги изпитвам притеснение и респект към целия процес. Пред камерата е същото. Дори когато рисувам без модел, имам чувството, че винаги някой ме наблюдава", разказа още тя./show.blitz.bg

 

Коментирай