Деси Стоянова като в небрано лозе заради Сашо Кадиев, наложи й се да...

Деси Стоянова като в небрано лозе заради Сашо Кадиев, наложи й се да...

Сашо Кадиев за пореден път прикова погледите с колоритни изказвания в "Преди обед", а най-потърпевша, не за първи път, се оказа екранната му партньорка Деси Стоянова.

Синът на Катето Евро явно вече е тотален непукист пред камерата и не се съобразява много много какво говори, предвид информациите, че скоро прекратява с ролята на тв водещ и се отдава само на киното и театъра. Репликите му, очаквано, подразниха доста зрители, които не за първи път реагират след негови изцепки.

Сашо Кадиев се събра с бившата си СНИМКИ

В рубриката си "Опасни връзки" Радина Червенова попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: "Вие сте популярни, харесвани и затова сте доста обсъждани хора. Как на вас ви влияе чуждото мнение? Докосва ли ви?"

Сашо Кадиев напуска bTV? Вече ще е...

"Честно ли да отговоря? Ами… "дреме ми". С две думи, аз съм свикнал на обществено мнение от дете покрай майка си Катерина Евро. От зараждането си съм свикнал с това хората да обсъждат някакви неща и да говорят. Отдавна съм надмогнал тези неща", заяви Кадиев пред смаяния поглед на Червенова. И тя възкликна: "Значи ти си доказателство, че човек може да си изгради защита".

Лъсна истината за топлата връзка между сгафилите купонджии в Банско и Сашо Кадиев

"То се създава сега. Човек трябва да има механизъм, с който да се защитава. Има много популярни и обществени личности, които не издържат на удара. Селена Гомес например е един от примерите за това. Тя призна, че на нея й е много тежко от хорското мнение, което чете в коментарите. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и въобще не ги интересува какво мислят другите", побърза да поясни 39-годишният актьор.

А Деси Стоянова не издържа и се включи: "Аз това, което мога да кажа съвсем накратко, е, че се опитвам да отсея конструктивна критика, ако има някаква, в обратната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го игнорирам"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Дънди куркудила

Дънди куркудила 23.03.2023 10:54

Стига с този мамин лигльо.....да си заминава от телевизията, ако ще да се завре там от дето е излязал..... Да си играе на "Бели пеперудки" с дружинката и да пърха с крилца....

kravar

kravar 23.03.2023 11:48

STIGA S TOQ DRISNQR NA DIARIQ !

Коко

Коко 23.03.2023 14:01

Така е като назначават без конкурс...който няма майка да го уреди може да чака докато брадяса.

Колю

Колю 23.03.2023 14:10

Това със напускането е сондаж...демек да завалят коментари във негова защита...поредна хитрина на майка му...няма да напусне...

Фашист

Фашист 24.03.2023 8:45

Тези трябва да ги впишат в Гинес като най- неподходящиата екранна двойка на света.

АЗ, Луи16, казвам!

АЗ, Луи16, казвам! 24.03.2023 9:10

Сашо е интелигентен,артистичен,забавен,естествен и с отношение към дупето ми. Маже ме с мас преди туй-онуй.

Хую

Хую 25.03.2023 3:20

Десито има потенциал за яко чукане....