Деси Стоянова изчезна от bTV и пусна стара СНИМКА, за да...

Деси Стоянова изчезна от bTV и пусна стара СНИМКА, за да...

Предаването "Преди обед" започна с 50 процента от титулярната двойка водещи. До Петър Дочев не бе Деси Стоянова, а редакторът Вяра Лазарова. А отсъствието на Деси Стоянова веднага провокира серия от коментари в социалните мрежи.

"В Деня на Земята нашата титулярна ос я няма, но си имаме резерва. Така е в "Преди обед"! Вяра Лазарова, за мен е чест", заяви водещият, представяйки заместничката на Деси Стоянова.

Деси Стоянова разплака Кадиев с думите си

"Много ми е драго да бъдем заедно. Гравитацията си казва думата. Вместо да съм в апаратната горе като редови редактор, падам тук в студиото. Надявам се никой да не бъде травмиран, освен Петър, но това ще го разберем към 12 без 10, когато ефирът ни свърши", отвърна му тя.

В същото време пък, Деси Стоянова пусна доста любопитна стара снимка в профила си с многозначителен коментар към нея. Какво иска да подскаже с това и защо я няма в ефир, скоро ще стане ясно.

Петър Дочев и новата му партньорка в ефир пък така и не разкриха причината за отсъствието на Деси, която в края на миналата седмица направи впечатление с това, че отказваше да се прегръща с гостите, тъй като не се чувствала много добре.

Смениха Деси Стоянова в "Преди обед", в основата стои Сашо Кадиев СНИМКА

А снимката, която ви показахме по-горе, че е публикувала Деси в Инстаграм профила си, е чернобяла, защото пресъздава не кой да е, а легендата на класическия Холивуд Ава Гарднър. Защо прави точно това точно сега още не е ясно, но е факт, че приликата между двете е удивителна./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай