logo

Дарина Павлова хвърли око на турски красавец и го... СНИМКА

Дарина Павлова хвърли око на турски красавец и го... СНИМКА

Дарина Павлова определено не си губи времето, поне що се отнася до това да е наблюдателна за красиви млади мъже около себе си. Мадам Мулти, както наричат вдовицата на Илия Павлов, се захласна здраво по актуален турски красавец.

Става дума за Джан Яман, който така е успял да я впечатли, че тя го е уредила за ролята на Сандокан в предстоящия италиански едноименен екшън сериал. Творческата заварка станала на фестивала на Иския - съседния на Капри остров, където вечната Амбър свързала продуцентите на "Медичите", които ще снимат и новата версия, с Яман и майка му, която е негов агент.

Като нова! Дарина Павлова опъна бръчките й е неузнаваема! СНИМКА

Сериалът "Свободен дух" превърна Джан Яман в суперзвезда не само в Турция, но и в половината свят. Затова продуцентите въобще не били изненадани от идеята на Дарина Павлова момчето на съседите да влезе в продукцията – още повече че Джан владее италиански, защото е завършил съответния колеж в Истанбул. Така легендарната поредица от 1976-та ще възкръсне в актуален сценарий за 8 епизода. Индиецът Кебир Беди, който някога беше Сандокан, все така се смята за един от най-големите секссимволи в киното, пише "Стандарт".

Шаш! Дарина Павлова се позлати цялата СНИМКА

Доскоро Джан беше гадже с колежката си от "Свободен дух" Демет Йоздемир, но двамата се разделиха. Сега медии в Италия твърдят, че новата му муза е спортната журналистка Дилета Леота, която в миналото имаше връзки с някои от най-известните футболисти на Апенините./show.blitz.bg

Коментирай

До администратора

До администратора 20.01.2021 13:54

А бре....... е знаеш си по натам

Ангел гинев

Ангел гинев 20.01.2021 23:06

Да бе баш с тоя мангал ще се хване наща булка аха ама не

Ангел гинев

Ангел гинев 20.01.2021 23:08

Начи админе ти ги видя някъде да се натискат така ли или говори с дарина и тя ти каза кът си пиехте кафето а кажи де от де разбра че тя харесва тоя манго

сдад

сдад 21.01.2021 13:50

то се знае че обича рязани без кожика, да не й стържи

християнин

християнин 21.01.2021 18:03

До гушя ми дойде,христинки-гювендии,да скачат в леглата на рязани карабини.И то по една причина-безконтролната свобода на христианката,водеща до сексуална разюзданост.Християнката е готова да унищожи нашата цивилизация,заради разюздаността си.

yyyt

yyyt 21.01.2021 20:06

Mръсна парантия,та не те утрепаха и табе тогава !!!!!!