Даниел Петканов в "Пирогов" със сина си! Малкият е претърпял инцидент СНИМКИ

Даниел Петканов в "Пирогов" със сина си! Малкият е претърпял инцидент СНИМКИ

Синът на Даниел Петканов и Александра Богданска претърпя инцидент по време на игра на детска площадка. Малкият Габриел е паднал от люлка, докато баща му си приказвал с други родители. 

Веднага е откаран в "Пирогов", където лекарите съобщили лошата вест. Оказало се по-лошо, отколкото първоначално смятал безотговорния баща. 

След преглед в лечебното заведение лекарите установили, че детето е със счупена ключица и е необходимо да ходи с ортеза. В истинско приключение се вкара Дани с поставянето на ортезата, тъй като Габриел категорично отказва да я сложи. 

Наложи се отново намесата на лекарите. А още с влизането в "Пирогов" малкият Габриел изпаднал в истерия и всички по етажите чули колко силно може да плаче. 

Междувременно от Инстаграм профила на Алекс става ясно, че малко преди инцидента с Габи тя е отпътувала за Миконос, където се забавлява в местни барове. От там тя пусна специално стори, в което благодари на бившия си съпруг.


"Искам специално да благодаря на Дани за бързата му реакция и за това, че е такъв всеотдаен и добър баща към Габриел, което на мен пък ми помага да се чувствам спокойна тук, на разстояние от тях, което е супер важно, за да може точно в такива ситуации на живия живот да се реагира адекватно." - казва тя./show.blitz.bg

Коментирай

Ива

Ива 06.07.2022 15:13

И да може да се чеше спокойна.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 06.07.2022 16:29

Нищо особено- цицките и са колкото две пържени яйца.....

Един от селото

Един от селото 06.07.2022 21:30

Целия без капка жал.

Сашко

Сашко 06.07.2022 21:50

Кучката отишла да се чука ...

Гери

Гери 07.07.2022 15:03

Държах детето си за ръка и въпреки това, то се подхлъзна и си нарани ръката. Това прави ли ме безотговорен родител.!?Много смотани писачи има. Хайде да държим децата си на пристегната къса верижка, за да ни класифицират като отговорни родители. Явно този, които е писал статията няма деца.