Даниел Петканов: Милен Цветков нямаше да хареса жалейките по негов адрес

Даниел Петканов: Милен Цветков нямаше да хареса жалейките по негов адрес

Даниел Петканов бе сред най-добрите приятели на Милен Цветков. Лудия репортер никога няма да забрави, че телевизионният водещ пръв повярва в него и го внедри в тези среди, които го направиха популярен и в момента се изхранва от това. 

Разликата във възрастта за тях не е била проблем и винаги са си говорили открито на всякакви теми. След новината за ужасната катастрофа, в която загина Милен Цветков, Дани Петканов разтърси мрежата с думите си. 

Сега отново използва трибуната на социалните мрежи, за да признае нещо важно за приятеля си. "Милен със сигурност нямаше да хареса жалейките по негов адрес. Животът трябва да продължи. Всеки ще получи това, което заслужава. Най-доброто предстои. Искам да съхраня хубавите и весели моменти", написа Петканов и сподели забавни видеа от работата си с устатия журналист. 

По този начин той обясни отсъствието на каквито и да е жалейки в профила си. Даниел страда много за верния си другар, но няма намерение да го прави достояние на целия свят. И не може да разбере как може толкова хора да си правят реклама на негов гръб, споделяйки снимки и истории, като въобще не са се познавали с журналиста, а просто да му гостували веднъж-два в предаването./show.blitz.bg

 

Коментирай

Нина

Нина 29.04.2020 17:27

За някои може и да е реклама,а за други истинска скръб за Милеб Цветков...Както и гняв,за начина ,по който бе прекършен живота му..Не бих обобщавала на ангро...

Рени

Рени 30.04.2020 3:24

Милен Цветков приключи с борбата ,за да продьлжим ние и дано не ни се смее от високо ..! Пьрвото е едно мн.добро наказание за наркоманчето ..Поклон ! Ще ни липсваш ..!

Bkgf

Bkgf 30.04.2020 12:47

Глупава жълта медия.... Какво разкритие е това? Фалшифи заглавия

хари

хари 30.04.2020 16:34

НАЛИ БЯТХТЕ СКАРАНИ НЕ СТЕ СЕ ЧУВАЛИ И ВИЖДАЛИ НЕКА НИЕ ЗРИТЕЛИТЕ ПРЕЦЕНИМ НИЕ ОБИЧАХМЕ МИЛЕН НО ТЕБ НЕ ТИ СИ ПРОСТО ШУТ ЩОМ МИЛЕН ПРЕКЛЮЧИ С ТЕБ ЗНАЧИ ТИ СИ ПРАВИШ ПИЯР НА НЕГОВ ГРЪБ

Максимилиан Робеспиер

Максимилиан Робеспиер 01.05.2020 1:06

Човек трябва да знае, за какво се бори. Хората трябва да се борят за повече социализъм, за КОМУНИЗЪЭМ, за справедлив обществен строй, а не да живеят в условията на експлоататорския капитализъм. Трябва да знаяеш за какво се бориш, а не да се въртиш като муха без глава.

циничен е

циничен е 01.05.2020 8:40

Уж умрял приятелят му, а най- хубавото предстояло. Що за цинизъм у тоз инфантил.

Дантон

Дантон 01.05.2020 11:04

Единични борби не са в състояние да свалят капитализма. Това става с революция. Парижката Комуна е пример. Прочетете и малко се ограмотете

Нина Колева

Нина Колева 01.05.2020 12:41

Петканов порасна и показа лицето си..Затова и Милен Цветков отказа да му бъде повече приятел..Так,че сега нека остави хората,които почитаха журналиста да страдат колкото си искат..И да се борят за справедлива присъда на убиеца му....

Alex

Alex 01.05.2020 13:21

Добре,де,това не можеше ли да го изпишете още на първата страница,ами трябваше да си играем на компютъра или по-ясно да играем по вашата фалшива свирка?!

Alex

Alex 01.05.2020 13:22

Добре,де,това не можеше ли да го изпишете още на първата страница,ами трябваше да си играем на компютъра или по-ясно да играем по вашата фалшива свирка?!

Alex

Alex 01.05.2020 13:23

Добре,де,това не можеше ли да го изпишете още на първата страница,ами трябваше да си играем на компютъра или по-ясно да играем по вашата фалшива свирка?! Потвърждавам,че не съм робот,а ти,цензоре,си идиот!