Даниел Петканов го закъса сериозно със здравето

Даниел Петканов го закъса сериозно със здравето

Водещият на „България търси талант” Даниел Петканов закъса със здравето. Той призна, че от години има проблеми с гръбнака заради неправилната си стойка. Дископатията му се появила, защото почти винаги е прегърбен, а с нея дошли и неприятните болежки.

Петканов казва, че прави всичко възможно да подобри положението си. Той посетил популярна клиника, където му предложили адекватно лечение, съобразeно със състоянието му. То включвало рентгенова снимка за поставяне на точна диагноза, рехабилитация и прием на противовъзпалителни таблетки, ако болката се усили.

Съпругата му Александра също се прегледала при лекар невролог профилактично, но при нея не се установили усложнения. Известно е, че високите хора са по-предразположени към дискова херния, но за късмет манекенката се разминала с този проблем, пише "Уикенд".

Дани Петканов аут от bTV заради скандала със „Златните момичета“ на България!Лудия репортер се шегува, че е започнал да остарява, затова „се е бъгнал” и не само гръбнакът го измъчвал, но се появили и други козметични дефекти. Откакто прехвърлил 30-те, косата му окапала, а олисялата му глава се е превърнала в непреодолим комплекс за него. Петканов проучил какви са възможностите да се „ремонтира” и вече минал през първата консултация със специалист. Спрял се на турска клиника, защото по думите му цените на интервенциите там са много по-евтини в сравнение със същите у нас. „Искат ми само 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумие. Срещнах се с доктора, който провежда манипулацията, целият екип се държа с мен много мило и любезно, така че най-вероятно ще им се доверя. Имам още малко време да реша оконачателно”, коментира Даниел.

Той имал някои колебания – притеснявал се дали всичко ще премине благополучно, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от страничните ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези, но суетата му сякаш надделявала. Съпругата му Александра го окуражила и обещала да пътува с него до Истанбул, за да му вдъхне смелост и морална подкрепа./show.blitz.bg

Коментирай