Дани Петканов с горещо секс признание, оказа се пристрастен към...

Дани Петканов с горещо секс признание, оказа се пристрастен към...

Дани Петканов май сериозно е решил да шокира последователите си в социалните мрежи, след като напоследък е особено откровен, дори и за най-интимните подробности. Тези дни, например, той призна, че вече над 100 дни не е мастурбирал и гледал порно, което било своеобразен негов рекорд.

Признанието си Лудия репортер направи в качеството си на инфлуенсър в скорошно видео в профила си, в което свободно говори по темата за самозадоволяването. Припомняме, че той се разведе през пролетта с моделката Алекс Богданска, с която имат син Габриел. 

Изненадващ обрат! Петканови се целуват страстно след развода и... ВИДЕО

Клипчето с интимните признания събра над 26 000 гледания и май Петканов е на път да се превърне в мъжкия вариант на Наталия Кобилкина, при която секс темите са като "добър ден". Любопитното в случая бе, че явно темата е доста наболяла, тъй като десетки мъже се включиха с коментари и въпроси под видеото.

Дани Петканов нямаше как да не се похвали със... СНИМКА

От споделеното от Петканов става ясно още, че той е правил няколко опита да спре с мастурбацията, защото явно навика се е превърнал в зависимост, но безуспешно. Станал до такава степен пристрастен към самозадоволяването, че не можел да заспи вечер без любимото си упражнение, независимо дали е правил секс или не.

В шоуто на  Николаос Цитиридис дори той даже призна в присъствието на все още настоящата си съпруга Алекс Богданска, че си посегнал, дори в нощта, след като с нея си оперирали носовете. Тогава жена му, която спяла до него, се стреснала, когато се събудила от вибрациите на леглото. Притеснила се, защото помислила, че получава гърч. Съвсем не допуснала, че той се приспива по обичайния начин, заради изричната препоръка на лекаря, направил ринопластиките, да се въздържат.

Дани Петканов проговори за инцидента със сина си! В следващите 25 дни ще... СНИМКА

А и Дани и Алекс били в присъщия за след ринопластика вид – с подути лица, бинтовани и с външни шини на носовете. Течало слуз, въобще било неприятно. Дани обаче, не можел да заспи, без да мастурбира./show.blitz.bg