Цънцарова втрещи с признание: Нямам алтернатива, ако остана без...

Цънцарова втрещи с признание: Нямам алтернатива, ако остана без...

Мария Цънцарова призна нещо наскоро, което стана повод за оживени коментари и реакции в социалните мрежи. Водещата на bTV заяви в прав текст, че умее само това, което работи в момента.

Ако в утрешния ден се случи така, че евентуално Цънцарова вече няма да е част от bTV или изобщо от тв журналистиката, не е ясно какво ще прави. А защо тя заговори на тази тема сега, също буди немалък интерес.

Обрат в живота на Мария Цънцарова: Със съпруга й решиха да...

"Дали не се готвят нови рокади в bTV, за да говори Цънцарова какво би правила, ако напусне работа?", веднага се запита един от последователетие на блондинката в мрежата. Тя самата пък, не крие, че ще е доста затруднена, ако се случи така.

"Винаги това съм си представяла, че искам да правя това, а по-късно открих, че това е единственото, което мога да правя. Ако сега ми се наложи да сменя работата си, ще бъда много затруднена. Винаги съм си мислела, че мога да бъда полезна единствено по този начин", заяви водещата в скорошно тв интервю. А от думите й стана ясно, че тя няма алтернатива.

Мария Цънцарова не живее с мъжа си от две години, ето подробности

"Аз, разбира се, минавам през своите емоции и състояния на духа пред и след интервю и не винаги съм в най-добрата си емоционална кондиция, но не съм мислила дали това ми помага или ми пречи, заяви тя. Смятам, че всеки – независимо дали е мъж или жена – носи своя характер, който се проявява във всеки разговор, който водим в ежедневието си, добави още Цънцарова.

"Със сигурност във времето, в което съм пораствала в професията си и съм се учила, съм допускала грешки. Но няма нито един събеседник, нито един човек, когото съм снимала по някакъв повод, когото да не мога да погледна в очите. Това, което ми дава спокойствие е, че в нито един момент не съм играла нечестно.

Цънцарова разкри още, че като малка се е опитвала да тренира тенис на корт, а и не само тенис, но без успех. Треньорите й казвали: "Мария, откажи се, това не е за теб!" Днес тя твърди, че е намерила своя спорт в тренировките по бокс, благодарение на които излива емоциите си от деня./show.blitz.bg

Коментирай

ще се научи

ще се научи 15.01.2024 11:23

да дои офцете,срамно ли е ,да не е родена водеща

Четката

Четката 15.01.2024 11:27

за тоалетната чиния, в полезния пункт на ЖП Гара Център София, има същата тревога. И тя е създадена само за това, за което я ползват.

къню

къню 15.01.2024 11:32

дядо ще и дава половината си пенсия-ще работиш това което знаеш да правиш най добре-свирки....ох на дядоооооо

Надяващ се

Надяващ се 15.01.2024 18:07

Би било прекрасно да я махнат от телевизиите и да разбере какво е да работиш реално, а не да клюкарстваш в сти "Добре ли го рещох" пред камера.

Капитана

Капитана 15.01.2024 18:19

Тогава почвай чистачка на гарата, мастио поръчкова!

Ивелина

Ивелина 15.01.2024 23:23

Защо ли се мисли за добра журналистка? Спрях да гледам Сутрешния блок, заради нея! Златимир Йочев сам водеше много по- добре, но нали Антончо я насади, преди да "стане кмет" !!!

ЦънЦър

ЦънЦър 15.01.2024 23:25

Ако си падъш по меки шъ тъ шашна

Зрител

Зрител 15.01.2024 23:56

Рядко антипатично и противно същество, а то даже се мисли за нещо.Не го гледаме, БТВ!

Изцъркване

Изцъркване 16.01.2024 21:26

бе махайте тоя травестит от страницата си! Тоя става само да отиде на фрон та да дяла чикии на укра ин ците, да се разлабят!