Чалга певица точи лиги по Иво Аръков

Чалга певица точи лиги по Иво Аръков

Моли се за среща с него

Светските медии гръмнаха миналата седмица с новината за участието на Иво Аръков в турски сериал. Там си партнира с най-голямата турска звезда в киното Къванч Татлъту. 

Някои твърдят, че ролята на нашенеца не е кой знае колко значителна и участва едва в три от епизодите на сапунката. Къванч играе полицай, а нашето момче е руски мафиот, който накрая е убит. За ролята му обаче доста се разшумя в България и се оказа, че наша известна чалга певица го е гледала в сериала и вече точи лиги по него и търси начин да се запознае със сексимвола. 

Оказа се, че чалга дивата Роксана е негова голяма почитателка и е от първитезрители, които вече е гледала пробива на Аръков в турското кино.

"За пръв път видях Иво Аръков във ВИП Брадър по Нова телевизия и разбрах, че бил актьор, но преди това никъде не бях го гледала. По принцип не съм голям физиономист и не помня лица и хора. Последно го гледах като водещ в предаването "Мармалад" по БТВ . В момента гледам два турски сериала - единият се казва " Вятърничав ", а другият "Сблъсък " .
Никога не съм предполагала или очаквала, че точно това момче мога да го видя в един филм рамо до рамо с едни от най обичаните и популярни актьори на Турция и Европа.  Но е факт, аз видях нашето момче в този сериал и не можех да повярвам, че това е истина и че въобще се случва . За да съм сигурна върнах филма в началото на 17-та серия, понеже го гледам в YouTube и видях неговото име изписано на екрана, обаче проверих и в Google, за да нямам абсолютно никакви съмнения", споделя певицата Роксана. 

Роксана избухна в сълзи заради Слави!

Певицата допълва:"Горда съм, щастлива съм, възхитена съм от неговата игра, от неговото актьорско майсторство, от неговия професионализъм, който не отстъпва по нищо на останалите турски величия в сериала. Да застанеш до Къванч Татлъту и да си партнираш с него може само и единствено ако си на неговото ниво като актьор . Респект Иво Аръков, бих била щастлива някой ден да се запозная лично с вас и да ви стисна ръката. Не си правя пиар на негов гръб нямам нужда от подобно нещо. Киното ми е другата голяма слабост след пеенето и когато виждам толкова талантливи български актьори съм безкрайно щастлива. Мечтая някой ден и аз да изиграя моята филмова роля и защо пък да не си партнирам с Иво Аръков тогава"./show.blitz.bg

Коментирай

Ами

Ами 12.05.2019 14:34

иска и се да я друсне лошо няма пък мож и на него да му хареса секиша...

apo

apo 12.05.2019 16:11

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g

Андрий

Андрий 13.05.2019 4:03

Дави еба ,майка та!!