Черкезов от "Братя" се ожени за втори път! Булката се оказа... СНИМКА

Черкезов от "Братя" се ожени за втори път! Булката се оказа... СНИМКА

Още преди няколко месеца ви информирахме, че актьорът Даниел Ангелов се е развел с жена си и се е хванал със значително по-младо от него девойка. 

А в последния ден от септември двамата са вдигнали сватба, за да докажат на себе си и околните, че чувствата и намеренията им са сериозни. 

Актьорът ни е добре познат като Черкезов от култовия сериал "Братя", но не обича да говори много за личния си живот. Тази сватба е втора за Даниел. 

Той е разведен със съпругата си Мариана от две години. Двойката има две деца- син Симеон и дъщеря Дара. Новата му избраница се казва Петя и е с 15 години по-млада от него. През януари е навършила 29 години, а звездата от "Братя" - 44 годни. 

 

За нея знаем, че е завършила медицински колеж в Пловдив, известно време е работила в оптика, а след това се е пренасочила към бизнеса с разкрасяването. Пловдивчанката има сертификат от една от големите световни академии, които обучават специалисти в тази област. Изглежда, че и тя е изпробвала доста от процедурите. 

"Когато срещнеш любовта на живота си в най-красивият град в България", написа Ангелов под снимката с новата булка. Един от първите, който честити на младоженците, беше актьорът Владимир Михайлов./show.blitz.bg

Коментирай

bambi

bambi 03.10.2022 13:14

bulkata se okaza maj- travestit ot puket.

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 03.10.2022 16:27

Този брак НЯМА да го бъде,този екземпляр е отврат.В доста интервюта се усещаше,че не е читав,а в черешката лъсна 100 процентовия му труден характер.Хващам се на бас,стойте и наблюдавайте давам година.

Ана

Ана 03.10.2022 17:40

Кълнеше се в семейството и децата....а после? Ей, човече всичко се връща тъпкано.....нещастник

kroc

kroc 04.10.2022 8:24

Вече бях писал за цървулите и слуцайно забогателите.......

Алито от София

Алито от София 04.10.2022 21:18

Това копеле е толкова гадно, подло, и все си мисли че е най праволинеен, кога и да го пребиеш все е късно, една седмица само за него пише, и той е рекламно лице педала