logo

Брутална гавра с бившата на Ивайло Захариев СНИМКА

Брутална гавра с бившата на Ивайло Захариев СНИМКА

Брутална гавра с бившата жена на актьора Ивайло Захариев сътвориха нейните собствени колеги в bTV тази сутрин. Вместо да покажат съпричастност с изоставената съпруга, която работи в телевизията и се познава с всички там, от предаването "Преди обед" поканиха неверния й мъж да разказва за своята нова годеницa.

Новата любов на Ивайло Захариев вече месеци наред е сред най-обсъжданите светски клюки в страната. И не защото е необичайно актьор да се разведе и да залюби нова жена, а защото Ивчо с години се пишеше голям християнин, който не е пипвал с пръст своята съпруга преди първата брачна нощ.

Ето кога се жени Ивайло Захариев СНИМКИ

Но изведнъж й обърна гръб заради друга, която успя да разведе, а и самият той се разведе. Преди броени дни, както „Уикенд” вече писа, звездата предложи брак на своята нова любима. Това също се превърна в тема за обсъждане, защото годеникът не го направи дискретно, а на сцената след театрално представление.

Ивайло Захариев шашна всички, клекна и предложи брак на... СНИМКИ

Въпреки пикантната история близки на бившата съпруга Миряна, която работи в bTV, са категорични, че от коректност към нея поне колегите й трябваше да потърсят други теми, с които да си пълнят предаванията. Без да се съобразяват, че може да я наранят, обаче в "Преди обед" разпитаха надълго и нашироко актьора защо се е разделил с тяхната колежка и с какво е успяла да го спечели новата дама на сърцето му – Станислава.

Ето какво обяснение даде Ивайло: според него партньорите в една връзка трябва да израстват успоредно, а в случая с първия му брак това не се случило. Не стана ясно кой от двамата е израснал по-бързо от другия – той или жена му. Затова пък Захариев бе категоричен, че Станислава го е спечелила, защото била артистична и творяла заедно с него. А най-ценното било, че преди да заживеят заедно, са изградили приятелство. Той твърди, че е със Станислава от началото на годината, но архивите показват друго, пише Hotnews.bg

Двамата са се появявали като двойка поне от миналата есен. Въпреки че разговорът в "Преди обед" уж трябваше да е добронамерен, водещият Александър Кадиев не се сдържа да подкачи своя колега на тема семейство и връзки. "Кажи, бе, Ивчо, бе! Ти пак ще се жениш! Ти си много смел мъж! Непрекъснато се жениш!", коментира той.

Няма да повярвате какво прави новата жена на Ивайло Захариев СНИМКИ

Освен това отбеляза, че Станислава е "жена с опит – има 34 години, не е съвсем младо момиче" и попита Захариев: "Плащаш ли издръжка сто и нещо лева?" На всичко това Ивайло успя да реагира хладнокръвно и с усмивка. Според всеобщото мнение обаче той е трябвало да откаже интервюто в "Преди обед" или поне от уважение към своите деца и тяхната майка да подчертае, че няма да отговаря на въпроси, засягащи личния му живот./show.blitz.bg

Коментирай

Boyka GEORGIEVA

Boyka GEORGIEVA 13.10.2020 14:04

Ивайло е пълен смотаняк.

tcvetcho

tcvetcho 13.10.2020 14:23

е новата жена изглежда доста по секси, а той като по-известен явно и е хванал окото и е станала заварката.Въпроса е колко може да издържи една нова връзка между 2 вече женени партньори при това и с деца?Но във времена на корона криза явно доста хора се объркват и решават да си поживеят по-приятно.

Гери

Гери 13.10.2020 17:08

Ивайло Захариев е абсолютен мухльо. С инфантилно излъчване на нещо средно между пионерче и комсомолец. Та в този смисъл има много да израства. Те и децата му сигурно са по-израснали от него. Бившата му жена, колчем го види, трябва да благодари на Бога, че ѝ се е махнал от главата.

Вторник

Вторник 13.10.2020 21:55

Подкрепям Гери.

Курти

Курти 13.10.2020 22:38

Познавам бившата му жена., уникален човек е! А този е пълен смешник!

Венета Маринова

Венета Маринова 13.10.2020 22:38

Може да е успешен актьор ,но е глупак ,щом му харесва претоплена манджа.Бившата му има по-приятно излъчване от русата кокетка.

Росица

Росица 14.10.2020 7:47

Тъпо парче, а за подобни предавания от клюкарската гилдия не ми се коментира.

Виолета

Виолета 14.10.2020 14:56

Тоя вече едва го понасям, неприятен тип!

Тодор

Тодор 14.10.2020 15:21

Поначало още, в тази връзка си личеше, че двамата не са един за друг, най-малкото визуално, вижте снимката и преценете разликата в класите.