Боби Ваклинов изненада с ново амплоа

Боби Ваклинов изненада с ново амплоа

Боби Ваклинов изобщо не си губи времето, особено сега, когато бъдещето на „Господари на ефира”, където професионално се подвизаваше доскоро, е все още неясно и засега екипа е разпуснат в творчески отпуск. Вместо да седи със скръстени ръце и да чака каква ще бъде съдбата на иначе много рейтинговото шоу обаче, Боби побърза да се хвърли отново направо в дълбоко!

Още от първия ден на февруари той стартира собствена рубрика по „Радио Fresh”, която носи името „Боби Ваклинов в рими” и ще може да бъде проследена всеки петък като част от „Шоуто на Блондинките”.

„В нея ще правя обзор В РИМИ на случилото се „по света и у нас/вас” през изминалата седмица!”, уточнява топ репортерът.

Скучните политически теми нямат място в римите на Боби, който ни обещава една чиста доза петъчно забавление.

Припомняме, че в началото на годината Ваклинов представи и видеото към новото си парче „Оригами” (автор на текста е самият Боби, музиката е на Mitko beats, а видеото е дело на Павел Симеонов, б.а.), в което се преплитат по необичаен начин скандалите, ревността и вечните съмнения в една любовна връзка. А за капак – топ репортерът бива преследван и от свирепа серийна убийца.

Както добре знаете, освен като репортер в „Господари на ефира”, а вече и като радио водещ, Боби от години се изявява и като рапър, а в песните си обикновено центрира теми и послания, близки до реалния живот.

Сингълът е първи за Боби след последната му песен „Сомнамбул”, която излезе в края на 2017-та и очарова с присъствието на неотразимата Диляна Попова в клипа към нея./show.blitz.bg

Коментирай

Борил

Борил 02.02.2019 13:00

Пълен тъпанар! Единствено ми харесва серията му с маман, където пуснаха татуирания бодигард старата жена да му прави свирки....

въх

въх 02.02.2019 20:26

нищо не става от тоя.. жалко, че такива типове всеее си намират къде да се заврат на топло.

Маламир

Маламир 03.02.2019 16:42

Това журналистче трябва да бъде пуснато само за една седмица при затворниците в Централния и ще излезе съвсем друг човек.

Ами

Ами 03.02.2019 23:47

Ако не ставаш за нищо стани рапър ...

Неда

Неда 04.02.2019 8:10

Ами вместо простата Гала дабяхте сложили Боби Ваклинов-умен и интелигентен.Защотрябва да слушаме тъпотиите на глупавата гала,ане на някой умен човек...

ПОР

ПОР 04.02.2019 8:36

ДО НЕДА, НЕДО, НЕДОООО, ЩОМ ТОЯ ГО МИСЛИШ ЗА УМЕН, ТО ЯВНО СИ МНОГО ТЪПА !

Fen

Fen 04.02.2019 10:52

"Топ репортерът"? Трябва да си много хай за да го титулуваш така. Сега му е времето, когато е в" творчески отпуск " да припне и връчи множество невръчени скункса, особено на посланик Макаров както обещаваше.

Химлер

Химлер 04.02.2019 12:53

Кой пък е този??? Аааа от онова нискорейтингово "шоу" мазни лиглиовци на ефира, сетих се. От "топ журналист", рапър, какъв гигантски житейски скок....завиждам му.

valia

valia 28.03.2019 15:38

коментарите ме размазват, въобще в сайта, не сме случайни хора българите ша знайте