logo

Боби Ваклинов жертва на свирепа серийна убийца в „Оригами”

Боби Ваклинов жертва на свирепа серийна убийца в „Оригами”

Боби Ваклинов не се плаши лесно и поредното потвърждение за това е видеото към новото му парче „Оригами”, в което се преплитат по необичаен начин скандалите, ревността и вечните съмнения в една любовна връзка. А за капак – топ репортерът бива преследван и от свирепа серийна убийца.

Освен като репортер в „Господари на ефира”, Боби от години се изявява и като рапър, а в песните си обикновено центрира теми и послания, близки до реалния живот. Това се случва и в песента му „Оригами”, на чийто текст е автор самият той. Музиката пък е на Mitko beats, а за свежото видео отговорен е Павел Симеонов.

Както вече пояснихме – видеото проследява по необичаен начин обичайните неща, които съпътстват една любовна история – скандалите, ревността, съмненията, проверката на телефони... А финала се оказва начало, защото историята в клипа върви отзад напред, като предлага трагична развръзка.

Заради това, че става жертва на неустоима серийна убийца, Боби Ваклинов зачерква снимката си с две дебели червени черти заедно с тези на още дузина мъже. Разбира се, това стана повод за редица коментари в социалните мрежи, повечето от които на негови ревностни почитателки, които със сигурност знаят, че в живота Боби е коренно обратното на провокациите от клипа. Той е романтичен идеалист, амбициозен, великодушен и на моемнти прекалено смел.

Сингълът е първи за Боби след последната му песен „Сомнамбул”, която излезе в края на 2017-та и очарова с присъствието на неотразимата Диляна Попова в клипа към нея. Раппортерът, както Ваклинов сам определя себе си, вече подготвя следващия си сингъл, който ще бъде съвместен проект с VenZy – ар енд би изпълнител номер 1 за миналата година.

 

Коментирай

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 05.01.2019 12:08

ВАКЛИНОВ С НОВО ПОПРИЩЕ .СМЕЛОСТТА МУ СЕ ОТПЛАЩА ."ОРИГАМИ " - ЕДНА ОТ НАЙ- СТАРИТЕ БЪЛГАРСКИ ДУМИ .И ИГРАТА ,И ДУМАТА , СА СЪСТАВЕНИ ОТ ПРОГРЕСИРАЩО ИГРАЕЩИ хОРА . ДОРИ ЗНАЯ ПЪРВИЯТ ЦВЯТ-БЯЛО . И "ОРИГИНАЛНО " ВАКЛИНОВ !