Българска ВИП сватба на известен певец се превърна в мор, Криско пръв проплака за ужаса

Българска ВИП сватба на известен певец се превърна в мор, Криско пръв проплака за ужаса

Преди няколко дни писахме за шумната сватба на рапъра Боро Първи, където специални ВИП гости са били колегите му Криско и Тита. Партито е било на ниво и всички са се веселили, но финалът е бил кошмарен и никой не иска да си спомня за случилото се. 

Криско се осмели да заговори за случилото се и да разкаже какъв кошмар са преживели всички гости на сватбата на колегата му Боро. 

„Абсолютно всички имаха стомашно-чревен вирус. И всички върнахме поръчката след това. Беше невероятно! Боро, жив и здрав, приятелю, горчиво!”, вметна Криско по време на тв интервю. 

Неприятната случка е вече зад гърба на Криско и останалите гости. А междувременно габровеца се похвали, че е готов с дебютния си албум 16 години след старта на своята кариера. Хитмейкърът обяснява и каква е причината за огромното забавяне.

„Започва моят дебют. Тепърва започва моята кариера. При мен се случи това, че се събраха доста песни с много различни настроения и стилове. Реших да направя албума „Хамелеон”, който излиза на 20 септември”, сподели изпълнителят в „Събуди се”.

„Нямам търпение албумът да излезе. Както 16 години никога не съм правил албуми, сега съм се отпушил за такива. Ще направя втори, който ще бъде на тема „старият Криско”. Това е нещо специално за мен – явление, което хората пожелаха” –  заяви музикантът./show.blitz.bg

 

Коментирай

Гларус

Гларус 13.09.2023 16:51

Кетъринга е бил на ниво Южна Корея.

Букмейкъра

Букмейкъра 13.09.2023 19:18

Има си хас, мама и тате цял живот са му бутали в устата с лъжица и сега е богат и известен няма как да друго яче

Кри

Кри 13.09.2023 23:34

Криско подриско

bigshit!

bigshit! 14.09.2023 22:09

наcрали са се всичките, ха ха made in Bg!

Работническо дело

Работническо дело 15.09.2023 7:35

Някой си е пробутал продуктите с пробутал развалените продукти !

Бай Ху

Бай Ху 15.09.2023 10:27

Правиле са ан@лна оргия и са расхлабили сфинктерите.