Този известен рапър се ожени през уикенда, Криско и Тита му пеят на сватбата СНИМКИ

Този известен рапър се ожени през уикенда, Криско и Тита му пеят на сватбата СНИМКИ

31-годишният музикант Борис Мравков, по-известен като рапъра Боро Първи, се ожени през уикенда. Той се врече във вечна любов на Ани Пунчева, с която е във връзка от няколко години. 

Интересен факт е, че Криско и Тита са били сред ВИП гостите и са се изкушили да хванат микрофона и да поздравят колегата си. 

За половинката на изпълнителя знаем, че е художничка.  Тя е завършила бакалаварска степен по журналистика в Лондон, но след три години в чужбина избира да се върне и да продължи образованието си у нас. Създава свой блог, рисува в областта на абстрактния експресионизъм. 

Боро Първи се е спретнал в тъмно зелен костюм, докато половинката му блести в красива бяла сватбена рокля. Тя е заложила на слънчеви очила, а той на спортна шапка, които въобще не отиват на официални им аутфит. 

След сватбата Боро се пошегува, че съвсем скоро ще създаде песни за "сватби и погребения". Вероятно е осъзнал, че неговите песни не стават за такива мероприятия и така и не е успял да зарадва гостите си с тематично за вечерта парче./show.blitz.bg

 

Коментирай

Negro

Negro 04.09.2023 14:32

тоя и жена му.. изглеждат като някакви смешници.. аман от такива псевдо хамстери, мечтаещи да са гангстери.. хахаха

абе

абе 04.09.2023 21:37

къф е тоя капут?

1234

1234 08.09.2023 8:08

Хахаха