Бившият на Мегз я срина със земята с нов бизнес проект

Бившият на Мегз я срина със земята с нов бизнес проект

Докато дизайнерката Мегз е потънала до гуша в схеми и проблеми с органите на реда, нейният бивш любовник Юлиян Ненчев процъфтява в бизнеса. Както писахме наскоро, той е придобил фирмата на Каканашева "МЕГЗ 1" ООД и е може би единственият мъж в живота й, който не е успяла да оплете в измамните си схеми.

От профила на Юлиян във "Фейсбук" виждаме, че развива успешно бизнес начинание, което скоро стана на една година. "Това може би е най-точния бранд, който се асоциира с любовта. За огромно мое щастие работим с него повече от година и се стараем да го развиваме максимално добре и динамично. За пореден път доказвам на себе си, че съдбата си знае работата и не оставя всяко усилие невъзнаградено. Точно днес, на празника на любовта получихме най-чаканата и най-добрата новина!
Съвсем скоро очаквайте нещо наистина голямо, което ще бъде публично достояние чрез едно неповторимо и зашеметяващо събитие в партньорство с един от най-големите и реномирани клубове в София!", загатва той. 

За новия бранд се снимала и специална фотосесия. Използвали са за модел Джулия Тодорова, която е бивша гимнастичка с много награди. Била е вице световна и европейска шампионка, но сега за първи път влиза в света на модата. А както се вижда от снимката й по-долу, наскоро е посетила Милано, вероятно свързано с проекта на Юлиян. Предстои да видим как бившата гимнастичка ще се впише в света на модата и рекламата./show.blitz.bg

  

Джулия Тодорова 

 

Коментирай

ООО

ООО 14.02.2019 14:25

ВИКТОРИЯ СИКРЕТС ? НОВ БРАНД ? ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ?

===

=== 14.02.2019 15:58

В света на висшата мода , ама друг път !!!! Тази късокрака цървулана е само за света на Николетките.

veni

veni 15.02.2019 16:12

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Николета

Николета 16.02.2019 0:45

Много е Красива Джулия. Топ. Класа над Мегз