Нови разкрития за схемаджийката Мегз. Загубила е бизнеса си

Нови разкрития за схемаджийката Мегз. Загубила е бизнеса си

Годината не започна никак добре за скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз. На бял свят изплуваха измамните схеми, в които участва. А след изценировката с откраднатия джип и присвояване на акции от фирмата на Румен Рончев, наш репортер реши да проучи как стои въпросът с капитала на нейната собствена фирма. 

Шокирани сме още с първата проверка в Търговския регистър. Оказа се, че тя е само управител на фирмата "МЕГЗ 1" ООД. Съдружници с 2 лв. капитал е нейната майка и с 198 лв. капитал бившият й приятел Юлиян Ненчев. Името на Мегз не фигурира като собственик на фирмата. Това е основната фирма, чрез която се оперират останалите по-малки фирми. Така в рамките на месец дизайнерката от Раковски загуби лъскавия си джип и бизнеса. Разбрахме още, че домейнът на сайта й megz.eu също не е на нейно име, а при него казусът е дори още по-заплетен.

Бившият футболист Юлиян Ненчев е бивш на Каканашева. С него явно ударила на камък и не успяла да оплете в мрежите като останалите жертви, от които извлякла големи суми. Наш репортер се свърза с Юлиян, но той категорично отказа да говори каквото и да е за Миглена. 

Неотдавна той написа статус в профила си във "Фейсбук", с което даде ясно да се разбере що за стока е дизайнерката и че не иска по никакъв начин да бъде свързван с нея. "В много от получените съобщения съм подстрекаван да защитавам или да разобличавам въпросната жена. Мога само да кажа, че не съм нито адвокат, нито прокурор. Всеки има глава на раменете си и всеки знае сам за себе си какво да прави с живота си. Никога не съм съдил някого, защото вярвам, че съдбата най-добре си знае работата, а и защото родителите ми са ме възпитали в принципа “никога не прави това, което не искаш да ти направят на теб”! За щастие отношенията ми с този човек са приключили преди доста месеци и отдавна съм продължил напред. Преди много години се научих да не живея в миналото и да се отдавам единствено и само на настоящето и бъдещето! Миналото си остава в миналото и можем само да се учим от него! А за този епизод от миналото ми дори не искам да се сещам! Период, който мога да ползвам единствено и само като житейски урок, а човекът от него е отдавна задраскан с дебелия маркер! Надявам се след тази публикация да се спре с всички тези съобщения, защото повече от всякога съм се отдал на нова страст в живота си, която е по-силна от всичко, което ми се е случвало до сега и е пълно олицотворение на всичко, което човек може да иска от живота!“, написа той. 

Факт е обаче, че бизнесменът е собственик на фирмата на Мегз, което вероятно я побърква. Дружественият договор е сключен на 11 януари 2018 г. Капиталът на дружеството в размер от 200 лв е платено от съдружниците. Всеки съдружник притежава дял от имуществото на дружеството, размерът на който се определя съобразно дела му в капитала. В случая майката на Мегз - Магдалена Каканашева е собственик на общо 2 дяла, всеки от които с номинална стойност  1 лев, съставляващи 1% от капитала на Дружеството. Юлиян Ненчев е собственик на 198 дяла, съставляващи  99% от капитала на Дружеството./show.blitz.bg

 

Коментирай

Охооооо

Охооооо 07.02.2019 1:02

Много скоро ще си загуби и мозъка !

йокин

йокин 07.02.2019 14:32

Охооооооооооооооооо,тя имала,МОЗЪК.

taka e

taka e 07.02.2019 17:57

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5

Сашо

Сашо 14.02.2019 14:32

Тая е толкова противна , че трябва да се скрие в някоя дупка за бобри , а грозните жени са злобни и измамни