Бившата на Ненчо Балабанов пръска сексапил на Миконос (СНИМКИ 18+)

Бившата на Ненчо Балабанов пръска сексапил на Миконос (СНИМКИ 18+)

Бившето гадже на Ненчо Балабанов е на гребена на вълната и в прекия, и в преносния смисъл на думата. Красивата Василена Кьосова пръска чар и сексапил на остров Миконос и изглежда по-щастлива отвсякога.

Брюнетката не издава дали в момента има мъж до себе си, пише "Хотарена", но близки до нея издават, че тя е свободна и в търсене на голямата любов, която често се случва именно в топлите месеци, когато страстите се нагорещяват.

Красивата Василена не пропусна да покаже безупречната си фигура, на която преди време със сигурност Ненчо Балабанов много се е наслаждавал.

Ненчо Балабанов чукна 39 с шумно парти! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Припомняме, че двамата имаха кратка афера, която се случи малко след като комикът се раздели със сериозната си приятелка – певицата Йоанна Драгнева, която пък всеки момент ще роди първото си дете.

Йоана Драгнева чака бебе от тв водещ (СНИМКИ)

Кьосова, която пък върти агенция за запознанства, и е един от най-известните мачмейкъри у нас, набързо разкара Ненчо и го остави да ближе рани дълго време след раздялата им.

Знойната брюнетка обича да обикаля света, като наскоро се завърна от Дубай. Междувременно Балабанов се препича край родната Варна и се оглежда за нова любов./show.blitz.bg

 

Коментирай