Ненчо Балабанов чукна 39 с шумно парти! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Ненчо Балабанов чукна 39 с шумно парти! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Ненчо Балабанов отпразнува шумно 39-ия си рожден ден в култов столичен клуб с най-близкия си кръг приятели и колеги. На празника си той представи официално и клипа към най-новото си лятно парче и потенциален хит „Тези пет неща”.

Специални благодарности за реализирането на песента и клипа изпълнителят изказа на един от най-талантливите композитори Магомед Геланиевич – Мага, който е автор на музиката на парчето. Партньорката на актьора във видеото е Василена Радева – изключително талантлива и обещаваща гримьорка и художничка, а заснемането и монтажа са дело на Стефан Маринов от „Будабаз тейп кампъни”.

Любопитен факт за песента е, че клипът е заснет миналата година – в последните слънчеви дни от септември. Ненчо Балабанов е категоричен, че в песента си е държал да покаже част от красотата на българското Черноморие и затова видеото е заснето в различни локации между Равда и Несебър. „Тези пет неща” са гаранция за слънчево лято и добро настроение.

А докато всички се чудеха има ли жена до чаровния рожденик, се появиха не една, а цели две дами, които се бориха за вниманието му и кандидатстваха за адреналинки в новия сезон на „Господари на ефира”.

На събитието присъстваха известни личности от българския хайлайф, дошли специално да уважат своя приятел Ненчо Балабанов. Сред гостите бяха и неговите колеги от „Господари на ефира”, музиканти, актьори и много други.

„Благодаря на всички, които с риск да отидат трудно на работа утре, дойдоха да ме уважат и да се забавляваме заедно”, каза развълнуван рожденикът и им предостави микрофона за изпълнения, прераснали в истинска шоу програма в малките часове на нощта./show.blitz.bg

Коментирай

lek

lek 18.04.2019 19:02

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe