Бивша на Иван и Андрей роди син на наркобоса Христо Байков

Бивша на Иван и Андрей роди син на наркобоса Христо Байков

Всички помним култовото предаване "Сблъсък", от където тръгна кариерата като водещи на Иван и Андрей. В неделя рано сутрин и двамата водещи на екран се появяваше и доста красива брюнетка - Мария Велкова. 

Девойката е манекенски мерки се покри след свалянето на "Сблъсък". Говореше се тук-там, че има тайна връзка с наркобоса Христо Байков, но остави всичко да витае  в пространството като недоказана истина. Ето, че наш репортер научи пикантна подробност от личния живот на красивата Мария.

Вчера (6 март) Мария е станала майка за първи път. Тя е дарила Христо Байков с първороден син, който кръстили Максимилиян. Мъникът се е родил в елитна болница в Цюрих, Швейцария. Гордите родители проучили предварително всички болници и специалистите, докато се спрели на най-добрата. 

Роднини на Ицо се надяват, че покрай бащинството ще се кротне и ще загърби ъндърграунд живота си. И като нищо това ще се случи, тъй като бил много щастлив и със сълзи от радост на очите приемал честитки за новородения Максимилиян./show.blitz.bg

 

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:19

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

Иван

Иван 07.03.2020 16:58

КАКВО ОЧАКВАТЕ КУРВАТА ДА РОДИ ОТ НАУЧЕН СЪТРУДНИК ОТ БАН...

Boss

Boss 07.03.2020 22:12

Иване,ако те пипнем ти ще родиш!!!!