Бивша на Джизъса го разби: В леглото е "дърво"! СНИМКИ

Бивша на Джизъса го разби: В леглото е "дърво"! СНИМКИ

Честите смени, които прави Благо Джизъса в личния си живот, определено не му носят дивиденти. Уж е лудо влюбен и е открил жената на живота си, пък след месеци се оказва пред раздяла или развод.

Съдбата на ексфутболиста на любовния фронт редовно интригува публичното пространство, най-малкото, защото е завидна честотата, с която сменя жените в живота си.

Бившата на Джизъса стана продавачка и се похвали със... СНИМКИ

Наскоро една от бившите изгори на Джизъса - руската красавица Есмер, му заби такъв звучен шамар, от който той дълго ще се възстановява. Защото засяга една от най-чувствителните теми за него - секса и уменията му в леглото.

Есмер Омерова, всъщност, е първата жена, с която Джизъса сключи брак. Това се случи преди 9 години, а две години след подписването дойде и раздялата. Рускинята, която в момента чака бебе, срина бившия футболен национал, заявявайки пред руски медии, че му е отнела най-ценното, а именно уменията в секса. Според нея той разчитал само на външността си, но в леглото бил "дърво".

Бившата на Джизъса си хвана ново гадже, не спира да се хвали колко е... СНИМКА

"Не мога да скрия, че е красив мъж, но само това не стига. По отношение на секса не е това, за което го считат. Изключително постен и невзрачен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него", споделила Есмер.

Припомняме, че красавицата има дете от Благой Георгиев - Елай, с когото ексфутболистът не се е виждал от 6 години. И май няма такова намерение, пише Crimesbg.com./show.blitz.bg

Коментирай

така си е

така си е 21.09.2023 15:06

Този е едно най-обикновено българско леке!

Тони

Тони 21.09.2023 17:25

Не може и на двата бряга, така е при него, поне да си го признае, личи му от далече.....

карт

карт 21.09.2023 23:24

Руска ковра

джони деп

джони деп 21.09.2023 23:36

Щото пък теб Есмер хич не те оставят,нали?Защо ли?И сега си бременна,но сама,таткото е избягал с 200 като е разбрал че си бременна.И теб вторият ти мъж те е разкарал.Защо?Явно и теб не те бива за нищо в кревата.

Дърво ли

Дърво ли 23.09.2023 1:20

Тъкмо туй е готиното ! Какво искаш ? Мек кремвирш? И верно ли е че те напомпал и зарязал тоя заради който си изягала от Благо ????

философ

философ 23.09.2023 5:25

Една жена като види че съвсем е отсвирена започва с плюенето. Или ще е малка пишка или слаб ебач.Кой обръща внимание на тия истории