Бившата на Джизъса стана продавачка и се похвали със... СНИМКА

Бившата на Джизъса стана продавачка и се похвали със... СНИМКА

Бившата на Благо Георгиев - Полина, изненада за пореден път последователите си, но и не непременно неприятно, защото показа, че въпреки че е милионерска щерка, за нея срамна работа няма.

Още повече пък, когато става въпрос за личния й магазин. В момента брюнетката работи и като управител, и зад щанда за бебешки и детски стоки, тъй като все още си търси персонал.

Край! Полина призна всичко за раздялата с Джизъса СКРИЙНШОТОВЕ

Полина показа в профила си колко е доволна в магазина си, въпреки че, както става ясно, ще работи временно като продавачка.

След развода с Джизъса брюнетката се похвали и с чисто нов дом, не само с работа. В последните месеци тя е далеч от родния си Велинград, защото вече има апартамент в сърцето на столицата, обзаведен по последен писък на интериорната мода.

Изглежда, че Полина не е губила никакво време да страда по бившия си, въпреки че двамата вдигнаха сватба доста бързо след запознанството си./show.blitz.bg

Коментирай

cvbeteree

cvbeteree 17.09.2023 14:16

Разпродажба! Уникален и компактен видеорекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:----- https://welcome.to/carcam

става

става 17.09.2023 18:59

за ебане, ама в гъзъ!