Бабата на Филип Буков стана голям хит в мрежата

Бабата на Филип Буков стана голям хит в мрежата

Филип Буков ще прави от баба си инфлуенсър. Възрастната дама е редовен участник във видеата на звездата от "Татковци", но не е главна в кадъра. В по-голямата част от клиповете сървайвърът показва как любимата му баба Жана готви, а сред манджите, които споделя, са леща, пълнени чушки, мусака и все народни рецепти.

По думите на актьора, гозбите на баба Жана са уникални, а това кара редица фирми да се свържат с актьора с молба да рекламират различни продукти, разбира се, срещу заплащане. И така - най-вероятно Филип ще направи баба си инфлуенсър.

Смразяващо: Филип Буков е можел да не се събуди в "Сървайвър"

"Здравейте, аз съм Жана от Перник", така се представя в първото си включване в интернет бабата на актьора.

Актьорът определя готвеното на баба си като феноменално и твърди, че половината му рода, която живее в Америка, няма търпение да се види с баба им, защото само тогава усещали наслада от храната. "Готвя им само български рецепти. Обичат сарми с кисело зеле, както и грис халва и баница", казва още баба Жана. Буков е въодушевен от идеята възрастната дама да пробие в социалните мрежи. Баба му също приема това на драго сърце. Тя била готова да открие "новия свят" на интернет.

Филип Буков се разгневи на тази постъпка в "Сървайвър"

"Беше не само забавно за мен, но както разбрах - и за цялата моя аудитория. Получих много съобщения по адрес на баба ми и тя много се зарадва", споделя Буков след първата изява на роднината си в интернет.

Връзката между двамата е много силна. Филип редовно посещава баба си, ако не всеки ден, то през ден. "Аз съм от поколението, отгледано от нашите баби и дядовци. Събота и неделя всяка възможна ваканция и почивен ден бях при тях. Бих казал, че ги обичам повече от своите родители", добавя Буков./show.blitz.bg

Коментирай

Хубава

Хубава 09.06.2023 5:57

жена, явно генът им е добър. Прекрасна силна връзка между баба и внук!