Атанас Лазаров стана PR на 2024-та СНИМКИ

Атанас Лазаров стана PR на 2024-та СНИМКИ

Преди броени дни се проведе бляскавата церемония по връчване на юбилейните 30 награди за мода шоу и бизнес - София, организирани от дизайнера и шоумен Красимир Недялков.

На събитието бяха отличени куп родни знаменитости, сред които и PR-ът на звездите Атанас Лазаров, който грабна поредното си признание. Лазаров се превърна в най-успешният PR у нас, като преди да вземе тази награда, той бе отличен и за "PR на десетилетието".

Отскоро Атанас Лазаров пребивава успешно и на музикалната сцена, където си партнира с Галя Георгиева. Двамата създадоха "Дует с кауза", която има за цел да помага. Наско и Галя държат много да са полезни и да информират хората за репродуктивните проблеми, като се борят успоредно с това и за повече българска музика в национален ефир. 

На последното турне "Дует с кауза" заедно с легендарните група "Спринт", "Хоризонт" и Краси Недялков, бяха посрещани радушно във всички градове на България. 

Атанас Лазаров се занимава с ПР вече близо 20 години, като сред популярните му клиенти се открояват имената на Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и много други.

Освен с публичните комуникации, концерти и турнета обаче, Лазаров е автор и тв продуцент и на екзотичното травел шоу "Дестинации", чийто проект пуска съвсем скоро с нов екип, нови вдъхновяващи идеи за пътувания по света./show.blitz.bg

 

 

Коментирай