Асен Блатечки проговори за новата си жена ВИДЕО

Асен Блатечки проговори за новата си жена ВИДЕО

След като стана ясно, че Блатечки и Диляна Попова май този път окончателно са се разделили, ето, че актьорът вече призна публично за новата жена в живота си.

Това се случи този уикенд, когато актьорът бе гост в студиото на "Тази неделя" по bTV, за да сподели любопитни подробности за новите си театрални постановки и семейството си. Разбира се, не пропусна да повдигне завесата и за новата си любов.

Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появиха се заедно във... СНИМКИ

"Аз съм много доволен, че Кати не тръгна по моите стъпки, тя сама си избра с какво да се занимава. Борил учи китара в Музикалното училище.. Трудно усоявам да бъда пълноценен баща. Но независимо къде играя в България, гледам да се прибера, за да видя Борил и да го закарам на училище", заяви Блатечки.

Диляна Попова показа нов мъж, Блатечки е в миналото! СНИМКА

"Борил ми каза, че иска "да се отпиша" от тази работа. Кати и тя ми казваше нещо подобно, като беше на неговите години", добави още той и отговори какъв е щял да стане, ако не беше актьор. "Може би щях да съм художник, треньор или тапицер. Няма нещо, което не бих работил".

По темата за брака Блатечки бе особено любопитен с отговора: "Аз тази грешка не съм я правил нито веднъж досега".

"Личният ми живот и идеален. Не съм сам. Само да кажа, че не е това момиче, за което пише в сайтове", допълни той./show.blitz.bg

Коментирай

koko6kata

koko6kata 28.11.2022 23:28

Кой бе, тоя ли бе? УУУ-ха-хахх-ха-ха -ха-хахахахахахахаха!

Хейчо

Хейчо 29.11.2022 7:51

Занимават ни с боклуци