Антония Петрова-Батинкова не е на себе си след това, което направи Ивайло ВИДЕО

Антония Петрова-Батинкова не е на себе си след това, което направи Ивайло ВИДЕО

Ако се питате дали Антония Петрова преоткри смисъла на щастието, когато срещна Ивайло Батинков и добави с тиренце неговата фамилия към името си, достатъчно е да погледнете профила й в социалните мрежи.

Там миската активно споделя как протичат всички моменти в семейството и колко грижовен и внимателен е съпругът й. Наскоро той я изненада за пореден път така, както едва ли някой е очаквал да види. Ивайло Батинков се разходи в центъра на столицата с маркова тениска, на която до логото на известния бранд грее надпис на английски: "Аз обичам Антония".

Антония Петрова-Батинкова посрещна РД при Гордън Рамзи ВИДЕО

Антония Петрова-Батинкова раздава щедро сексапил на Малдивите заедно с... СНИМКИ 18+

На тази разходка, разбира се, е била и самата Антония, която може да предположите как се е чувствала след романтичния жест от мъжа си. В социалните мрежи пък, веднага определиха идеята не само като израз на любов, но и като хитър начин да държи обожателките си на разстояние./show.blitz.bg

 

Коментирай

........па

........па 08.07.2021 14:27

Добре,че Тоца оскуба Бередин при развода иначе този дундьо нямаше да и обърне дори внимание.

Чак

Чак 08.07.2021 16:40

Пък толкова да я обича и такава демонстрация да прави!След Бередин,след двете сватби с него,направи още две с този папагал,що кукурузи обърна тая к@ро трошачка,преди тоя дундьо!Тоя не го ли е срам,че е баджанак с цяла София?

Кпсс

Кпсс 10.07.2021 11:37

Тая е ИЗРОД ДОЛЕН!!!!!!

Александра

Александра 14.01.2022 1:06

Хора,засрамете се със тези злобни коментари! Харесвам тази красива жена ,как пък някой нищо добро не каза! Щастливи се и са се намерили! Нека им се радваме и ние и дай Боже всекиму!!!!!