Ани Салич в тежка депресия след развода! (СНИМКИ)

Ани Салич в тежка депресия след развода! (СНИМКИ)

Една от емблематичните новинарки, Ани Салич изживява един от най-трудните периоди в живота си. След раздялата със съпруга си Бранко Салич, журналистката заживя с майка си и дъщеря си Хана.

Ани и Бранко прекратиха брачния си съюз окончателно преди две години след много раздели и събирания. По време на връзката им той обичаше да я глези, като за един от рождените й дни й подари нова кола, пише "Марица".

Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в леглото и обича да й прави романтични изненади, но двамата много спорели за възпитанието на децата.

Заляха с подигравки Ани Салич

Причината за развода обаче едва ли е това. Тя така и не излезе наяве, но е факт, че през годините са му приписвали много извънбрачни връзки със засукани мадами.

След раздялата им Ани поканила майка си в луксозния си апартамент в квартал „Манастирски ливади“, за да й помага за децата. Дъщеря й Хана сега е на 13 години и учи в Италианския лицей в Горна баня, където е още от детската градина, но е приета в Американския колеж.

От bTV предлагат близо милион на Ани Салич!

Синът й Лазар вече е на 20 години и е студент втори курс по изкуствен интелект в Холандия, и от години не живее в България.

Затова Ани сега се е преселила в женско царство само с майка си Златка и дъщеря си Хана и е много признателна на майка си, която заради внуците си се пенсионира по-рано, за да може да помага на дъщеря си./show.blitz.bg

Коментирай

sandy048

sandy048 10.05.2019 16:45

Нито е първата , нито е последната разведена жена ! Да се стяга и работи, без глезотии! нали имаше " проекти " ?Какви палати у една една жена четяща новините ?

8922

8922 10.05.2019 17:54

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g