Заляха с подигравки Ани Салич

Заляха с подигравки Ани Салич

Ани Салич попадна в епицентъра на ефектни подигравки заради иначе благородната кауза, на която подаде ръка. Става въпрос за „Промяната”- най-голямата социално отговорна инициатива на Нова тв, осъществявана в партньорство с Фондация Reach for Change България.

Топ новинарката стана посланик на инициативата преди две години с идеята, че има как да спомогне за това живота на децата в България да се подобри. И вероятно наистина го прави, само че въпреки наличието на примери в подкрепа на това случване, Салич попадна под общия знаменател на словесните обстрелвания с какви ли не обидни епитети в социалните мрежи. Повод за тях бе информацията, че зад идеята за грижа за здравето на децата, стоят не достатъчно квалифицирани кадри. Маркетинг експерти, а не хора с медицинско образование.

По мнението на редица потребители във виртуалното пространство, предлаганите съвети от специалистките по маркетинг във връзка със здравословния режим и навици на децата, са под всякаква критика.

„Какви са тия специалистки, които махат всички основни източници на ценни витамини, протеини и мазнини, и ще очакваш предложението ти за здравословно меню да грабне наред??!”, гласи един от десетките гневни коментари в социалните мрежи. Измежду тях се вижда ясно и мнението на вдовицата на Коста Цонев – Ели, която не е спестила нито щрих от възмущението си!

„Тъпи патки, чиито мъже не им обръщат внимание вкъщи и те търсят поприще. Някой трябва да им обясни, че трябва да учат поне година химия, поне две години биохимия и поне 5 медицина, за да имат някакви познания. Слагането на ботокс и филъри не е наливане на мозък”, пише Цонева.

Още при включването си в каузата Ани Салич сподели, че е била много съвестно дете, отгледана от баба си Яна, която починала на 102 години, тъй като родителите й работели по цял ден. „Ние сме големи длъжници към децата ни. Липсата на време и познания за това какво е да си истински добър родител ме кара да мисля, че ние самите трябва първо да преминаваме през училище за родители и едва тогава да създаваме деца и да ги отглеждаме”, е мнението на новинарката./show.blitz.bg

Коментирай

йокин

йокин 28.01.2019 14:10

Вдовицата наК.Цонев-Ели,го е казала,най-точно''ТЪПИ ПАТКИ''.Това обяснява всичко.

Чичко паричко

Чичко паричко 28.01.2019 14:20

Кинтите, кинтите, те са важни, всичко друго е пунт и пластика и Анито ластика!

Аврора

Аврора 29.01.2019 16:21

... отгледана от баба си Яна, която починала на 102 години, защото родителите ѝ работели по цял ден. Пита се: 1. Родителите на бабата на кви години са били тогава?! 2. Що така най-тъпите и полуграмотни патки стават журналистки в тая наша нещастна държавица?!

Petrov

Petrov 29.01.2019 19:31

Napalno spodelyam komentara na G—zha Tsoneva! Neprofesionalno predavane i palna lipsa na ubeditelna kompetentnost!

кулезич

кулезич 30.01.2019 0:13

КНИГОВИЩЕ???????????

admin

admin 30.01.2019 7:49

Тази меркантилна и алчна селянка Сандалич прави нещо благородно,да бе да,и мисли че някой и вярва ха,ха,ха.